Thies iMaster F Serisini Tanıttı

Thies GmbH, uzun havlı kumaşlar için özel olarak geliştirdiği ekonomik çalışma ve çevreci bir üretim sağlayan iMaster F serisi modelini tanıttı.

  15 Ocak 2014 08:12 Çarşamba
Thies iMaster F Serisini Tanıttı

Alman tekstil terbiye ve boya makinaları üreticisi Thies, banyo havlusu gibi uzun havlı kumaşlar için tasarladığı iMaster F serisi boya makinesi modelini tanıttı. Ekonomik çalışma ve düşük boya kullanımı sunan model ağır kumaş boyamaları için tasarlandı.

Thies GmbH'nin IMaster F Serisi, pamuklu kumaşlar için 1:4 gibi düşük flotte oranı ile ekonomik ve çevreci bir çalışma sağlıyor. Şirket F serisi makinelerini, son derece başarılı iMaster boyama makinelerinin bir yeniliği olarak tanımlıyor. Önemli ölçüde azaltılmış uzatma sistemi ile stabilite, mükemmel bir kumaş yapısı ve görünümü sağlayan yeni makine 250-400 kg arası hazne kapasitesine sahip. IMaster F serisi makinalar 250 kg versiyonu için maksimum 8 tüp, 400 kg’lık versiyonu için maksimum 6 tüp ile beslenebiliyor. Ayrıca, iMaster F serisi farklı kumaşlar için çok geniş bir yelpazede işlem yapabilme yeteneğine sahip.

Dozajlama tankı, yüzde 100 stok tankı ve kuru tuz için dağıtım sistemiyle donatılmış makine, havlu kumaş ürünlerinin üretimi için optimize sağlıyor. Otomatik kendi kendini temizleyen filtre sistemi her zaman aynı boyama ve tedavi koşullarına ulaştırmaya yardımcı oluyor. Bu özellik sayesinde temizlik için manuel müdahaleler azalırken verimliliği artmaktadır. Yeni modelde ayrıca durulama, yıkama ve boya banyoları sürekli analiz edilip, online ölçümler grafikle görüntülenebiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.