THEN ile Hassas Sentetikler için Uzman Uygulama

Fong's Europe, hassas yüksek elastik ve narin kırışık oluşumuna duyarlı sentetik kumaşların işlenmesi için bir boyama makinesi olan THEN Supratec LTM'nin kanıtlanmış avantajlarını tanıtacak.

  01 Haziran 2023 09:14 Perşembe
THEN ile Hassas Sentetikler için Uzman Uygulama

THEN Supratec LTM, 1:15'ten sadece 1:4'e kadar banyo oranlarıyla su ve enerji tüketimini en aza indirirken, verimli ve yüksek kaliteli boyama sonuçları sağlayan Flexkier kaldırma cihazı ve vinçsiz kumaş nakliyesi özelliği ile uzun bir masura şeklinde tasarlanmıştır. Uzun masuralı makineler için çok düşük banyo oranı sistemi sağlamak üzere, işlem sırasında programlanabilir kazan eğimi varyasyonu ile kuru ve ıslak mod gibi birçok gelişmiş patentli teknolojiye sahiptir.

Makine, kabul edilebilir hızlı işlem süreleriyle tam dolum elde etmek için bir veya iki nozülle talebe dönük üretimle teslim edilebilir. Bu, genel işlem süresini azaltırken boyama işlemi için gereken su ve enerji miktarını azaltmaya yardımcı olur.

Supratec LTM, 25 gram/lineer metre (g/lm) ila 600 g/lm ağırlık aralığındaki en hassas parçalardan orta ağırlıktaki malzemelere kadar hem dokuma hem de örme kumaşların uygulanması için elverişlidir ve çok farklılık gösteren nozül ile örgülü kumaş arasındaki son derece düşük kaldırma yüksekliği nedeniyle çok düşük gerilimle çalışır.

Maliyet Tasarrufu

Isıl-fiksaj genellikle önlenebilir, bu da malzemenin işlenmesini iyileştirir ve maliyetlerden tasarruf sağlar ve ayrıca işlenmekte olan kumaşın enine karşılık gelecek şekilde uzaması, vinçle çalışan makinelere göre daha düşüktür. Her bir kazan, yine uygulamadan geçen kumaşa bağlı olarak 200 kg'a kadar kapasiteye sahiptir ve çalışma hızları dakikada 80 ila 600 metre arasındadır.

Supratec ayrıca makine operatörünün güvenliğini sağlamak ve boyanan kumaşın zarar görmesini önlemek için bir dizi özellik ile takımlandırılmıştır. Bunlar, kimyasallar ve boyalar için otomatik dozajlama sistemlerinin yanı sıra boyama sürecinin sıcaklık ısısı, basınç ve pH seviyelerini izlemek için sensörleri içerir. Fong’s Avrupa Satış ve Pazarlama Direktörü Richard Fander, "Genel olarak THEN Supratec, yüksek kaliteli sonuçları ve düşük çevresel etkisi nedeniyle tekstil endüstrisinde yaygın olarak kullanılan son derece gelişmiş ve verimli bir boyama makinesidir" dedi. Fong's Avrupa, CHTC Fong's Grubu'na ait bir Alman şirketidir ve 100 yılı aşkın bir süredir tekstil makinelerinde uzmanlaşmıştır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.