Testlab TME 2021’de Yerini Aldı

Türkiye’nin önde gelen laboratuar cihazları üreticisi olan Testlab İstanbul TME 2021de yerini aldı.

  23 Haziran 2021 09:12 Çarşamba
Testlab TME 2021’de Yerini Aldı

1999 yılında üretim yapmaya başlayan Testlab günümüzde Almanya, Bangladeş, Mısır, Özbekistan, Rusya, Tunus ve Türkmenistan gibi tekstil üretiminin yoğun olduğu ülkelere ihracat yapan firma Türkiye pazarının aranan markalarından biri oldu. Testlab tekstil endüstrisinin yanı sıra gıda, kimyasal ve medikal sektörlerine de çözümler üretmekte.

Testlab Tekstil 8-11 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı  TME 2021’de yeni ürettiği teknolojilerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Testlab ürün gamında: Numune boyama ve yıkama makineleri, yıkama ve kuru temizleme haslığı test cihazı, kurutucular, kalite kontrol cihazları, manyetik karıştırıcılar, HTHP pipo tipi kumaş numune boyama makinesi, renk ölçüm ve renk haslık testleri gibi bir çok ürün yer almakta.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.