Tekstil Aprelemede Yeni TexCoat G3 Teknolojisi

Baldwin Technology Company Inc. tekstil apreleme alanında çığır açan TexCoat G3’ü tanıttı.

  12 Nisan 2018 01:00 Perşembe
Tekstil Aprelemede Yeni TexCoat G3 Teknolojisi

Baskı, ambalaj, tekstil, plastik film ekstrüzyonu ve oluklu mukavva endüstrileri için yenilikçi işleme-otomasyon ekipmanları, parçaları, servis ve sarf malzemelerinin küresel üreticisi Baldwin Technology Company Inc., müşterilerine üretim süreçlerinde ekonomik ve çevresel verimliliğini artırmaya yönelik teknolojiler sunmaya devam ediyor.

Son olarak, tekstil apreleme için sürdürülebilir hassas uygulama teknolojisi TexCoat G3’ü sektöre tanıtan Baldwin, kaliteyi ve üretkenliği artıran bu teknolojiyi Türkiye pazarına sundu.

TexCoat G3’den Kanıtlanmış Avantajlar

2017 yılında piyasaya sürülen yenilikçi TexCoat G3; yüzde 50’ye kadar daha az su ve kimyasal kullanımı, yüzde 85’e kadar daha az toplam değişim süresi ve yüzde 95’e kadar daha az kimyasal atık gibi kanıtlanmış olumlu sonuçlarıyla halihazırda dünya genelindeki birçok tekstil apreleme tesisinde kullanılmaya devam ediyor.

Baldwin’in Hassas Uygulama Teknoloji ürün hattı, müşterilere daha fazla esneklik, daha az üretim adımı ve daha fazla çalışma zamanı sunuyor. TexCoat G3, ayrı nozul kontrolü ve otomatik hacim ayarıyla çeşitli işlem koşulları ve kapasitelerinde hassas ve tek tip uygulama sağlıyor. Ayarlar, uygulanan su ve kimyasalın tam kontrolüne izin verecek şekilde kumaş genişliği, g/m2 ve tekstil özelliklerine göre yapılabiliyor. Ayrıca, TexCoat G3 tek ve çift taraflı uygulamalar, çeşitli tekstil özellikleri ve ıslak üstüne ıslak uygulamaların yanı sıra su itici, yumuşatıcı ve anti-mikrobiyal apreleme gibi çok çeşitli düşük vizkoziteli kimyasalları yönetecek şekilde çok yönlüdür. Ayrıca tam otomatik yıkama özelliği sayesinde değişim sürelerini beş dakikadan daha az bir süreye indirerek, buğulanmayı önleme kapakları ve aerosolleri tutarak sızmalarını önler ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlar.

“Türkiye’de Büyük Potansiyel Görüyoruz”

Baldwin EMEAR Satış Yöneticisi Simone Morellini, yeni üretim hattı ile ilgili şu bilgileri paylaştı; “Tekstil sektöründe yenilik ve üretkenlik için önde gelen pazarlardan biri olan Türkiye’de TexCoat G3’ü tanıtmaktan büyük gurur duyuyoruz. Hassas uygulama teknoloji ürünlerimiz için bu bölgede büyük bir potansiyel görüyoruz ve amacımız değerli kaynaklardan tasarruf ederek ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak ve müşterilerimizin üretkenliği artırmalarına yardımcı olmaktır.”

Türkiye mümessilliğini yürüten Spot Uluslararası Tekstil Sanayi ve Mümessillik Ltd. Şti. Cengiz Kahraman liderliğinde 2016 yılından bu yana Türkiye’deki tekstil pazarı için yeniliklerini sunmaya devam eden Baldwin, tekstil apreleme sektöründe devrim yaratmaya yönelik ürünleri geliştirmeyi sürdürüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.