Santex Rimar Group’tan Özel Ödüller

Her yıl çok sayıda yenilikçi girişimi ödüllendiren Gaetano Marzotto Derneği, “Premio Gaetano Marzotto Ödülleri”ni İtalya’da gerçekleştirilen Santex Rimar Group, SMIT çalıştayında açıkladı.

  14 Aralık 2017 01:00 Perşembe
Santex Rimar Group’tan Özel Ödüller

Gaetano Marzotto Derneği, Santex Rimar Group'un ana hissedarları olan Giannino Marzotto’nun arzusuyla kurulan ve Count Gaetano Marzotto'nun anısına adanan kar amacı gütmeyen bir dernek olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek, genç girişimcileri desteklemek için Giannino Marzotto ailesinin yolundan gidiyor.

Premio Gaetano Marzotto Ödülleri’nde Santex Rimar Group tarafından seçilen ve ödüllendirilen beş girişim; llycaffè, şarap üreticisi Santa Margherita Group, Selle Royal Group, ZCube- Zambon Research oldu.

Santex Rimar Group Başkanı Ferdinando Businaro, ödüllere ilişkin açıklamasında, "Genç iş adamlarının coşkusu ve bilgisi, geleneksel iş yapanların deneyim ve vizyonuyla birleştiğinde gerçek bir yenilik ortaya çıkıyor” sözlerine yer verdi. Santex Rimar Group’un seçtiği uygulamalardan biri de şirketler ve müşteriler arasındaki özelleştirilmiş deneyimleri otomatikleştirmek için sohbet robotu ve makine öğrenimini kullanan ilk yapay zeka platformu olan INDIGO AI oldu.

Santex Rimar Group CEO'su Stefano Gallucci: "Santex Rimar Group, dünyada genelindeki 30 binden fazla müşterisiyle olan ilişkisi üzerine odaklanan 4.0 projeleri geliştiriyor. Yeni teknolojilerimiz, enerji tasarrufu yapmak, süreçleri anlamak, zaman kaybı ve kalitesizlikten kaçınmak için müşterilerimize yardımcı olacaktır. Müşterilerimizin kaliteli üretim standartlarını elde etmelerini ve sürdürmelerini ve öngörüye dayalı bakım yapmalarını sağlayan hizmetler sunuyoruz. Bu Startup ile müşterilerimizin sorunlarını daha hızlı ve daha iyi çözmek için çözümler geliştirebiliriz.” açıklamalarına yer verdi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.