Santex Rimar Group’ta Üst Yönetim Değişikliği

Santex Rimar Group’ta gerçekleşen üst düzey atama ile SMIT eski CEO’su Simone Rancan, Santex Rimar Group’un yeni CEO’su olarak görev aldı.

  29 Haziran 2018 01:00 Cuma
Santex Rimar Group’ta Üst Yönetim Değişikliği

Santex Rimar Group’un yeni CEO’su olarak atanan Simone Rancan, eski CEO Stefano Gallucci’nin liderliğinden sonra, şirkette sorunsuz bir geçişi ve istikrarı devam ettirdi. Kariyerine Sperotto Rimar’da başlayan ve ardından da dokuma ve iplik sektöründe önemli firmaları yöneten Simone Rancan, 2016 yılında SMIT firmasının CEO’su olarak Santex Rimar Group’a katılmıştı.

Stefano Gallucci, daha önce de Santex Rimar Group hissedarlarınca yönetilen, İtalya ve ABD merkezli oküler patolojilerin tanısı ve yönetimi için yüksek derecede otomatik tıbbi sistem üreticisi olan CenterVue’nün CEO’su olarak da aday gösterilmişti.

Üst yönetimde yaşanan bu değişiklik sonrası Santex Rimar Group Başkanı Ferdinando Businaro ve şirket çalışanları,  bu güne dek grubun başarısına sağladığı katkılardan dolayı eski CEO Stefano Gallucci’ye teşekkürlerini ilettiler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.