Proses İplik Boya Makineleri TME 2021’de

2000'li yılların başından günümüze Tekstil Makineleri üreten Proses Mekatronik İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021’de İplik boya Makinelerini sergilemeye hazırlanıyor.

  30 Temmuz 2021 09:29 Cuma
Proses İplik Boya Makineleri TME 2021’de

Mühendislik ve çözüm odaklı özel projeler geliştiren Proses, geliştirdiği bir çok özgün makinenin patentini alarak üretim faaliyetlerine ISO 9001:2000 ve CE normlarına  göre Bursa merkezli olarak devam ediyor. Proses Mekatronik’in üretimini yaptığı makineler arasında İplik fikse ve kondisyonlama, İplik baskı, Çile degrade, Çile kurutma, HT Bobin boyama, Bobin sıkma, Çile boyama, Elyaf boyama ve Elyaf presi yer almakta.

İstanbul’da düzenlencek olan Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı  TME 2021’e katılma kararı alan  Proses Mekatronik fuar sırasında İplik boyanması için yeni geliştirdiği makinelerini çalışır vaziyette ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Proses Makine Genel Müdürü Mehmet Başaran yaptığı açıklamada,‘’Firmamız mühendisleri tarafından tekstil sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği yeni teknoloji iplik boya makinelerini fuarda sektörün beğenisine sunacağız’’ dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.