Profesyonellere, Profesyonel Çözümler

Power Digital Solutions, baskı makineleri alanında yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor

  07 Ocak 2014 09:13 Salı
Profesyonellere, Profesyonel Çözümler

Dijital baskı sistemlerinde 1984’ten beri boya, malzeme, makine ve teknoloji tedariki alanında faaliyet gösteren Power Digital Solutions, müşterilerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyor. Dijital baskı alanında uzmanlaşan şirket, kalıplaşmış yöntemlerin dışına çıkarak, baskı alanındaki en yenilikçi çözümleri üreticilerin beğenisine sunuyor.

Teknolojinin, moda gibi takip edilmesinin zaruret olduğunu günümüzde en son teknolojik dijital ürünlerin ithalatını yapan Power Digital Solutions, piyasaya sunduğu dört farklı dijital baskı makinesiyle fark yaratıyor.

Digital baskının 4’lüsü

PowerJet 1, kesintisiz 42 cm eninde ve 42x110 cm baskı alanı ile dijital t-shirt bakıda profesyonel çözümler sunuyor. Kişiye özel t-shirt üretimi için ideal olan PowerJet 1; tekstil tasarımcıları, copycenterlar ve promosyon t-shirt üreticileri için biçilmiş kaftandır.

Dijital t-shirt ve pano baskısında kesintisiz 110 cm en ve 110x120 cm baskı alanı sunan PowerJet 2, aynı anda 9 t-shirt üzerine 30x30 cm baskı sağlayabiliyor. Üç boyutlu baskıların ve jean üzerine boylu boyunca baskının da yapılabileceği PowerJet 2, t-shirt seri üretim makinesi olarak kullanılabileceği gibi, pano baskısı ve allover /tüm bedene baskılar için de idealdir.

Kumaşı serip kaldırmak için makineyi durdurmadan, baskı imkânı sunan PowerJet 1 ve 2 hareketli blanket sistemiyle ideal baskılar ve çok fonksiyonlu tablası sayesinde farklı ölçülerde baskı imkânı sağlamasıyla kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Dijital baskıda en fazla karşılaşılan sorunların başında olan beyaz boyanın tıkanma problemine otomatik kafa temizleme sistemi ile son veren PowerJet dijital baskı makineleri, 24 saat baskı kapasitesine sahip.

Endüstriyel baskılar için

Kumaşlara dijital metraj ve pano baskıda endüstriyel çözümler sunan PowerJet XL 7, 180 cm eninde pamuklu kumaşa metraj baskı imkanı sağlıyor. Yapışkanlı ve yıkamalı blanket sayesinde esnek kumaşlara da dijital baskı yapabilen PowerJet XL 7, yeni nesil 2 adet DX 7 baskı kafasıyla, doygun ve canlı renkler sunarken, dolgu desenlerde 0,12 dolar metrekare ve sıvama baskıda 0,54 dolar metrekare maliyetiyle ekonomik olma özelliği ile ön plana çıkıyor.

Her türlü sert zemine baskı yapma imkanı ve baskı tekrarlama butonuyla tam profesyonellik sağlayan PowerJet UV, baskı sonrası kurutmaya ihtiyaç duymaması, 30x100 cm ve 60x150 cm tablalarına sahip olması ve dökme boya kullanımıyla ekonomik endüstriyel çözümler sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.