Nefes Alabilen, Yumuşak ve İstikrarlı Tekstiller İçin Terbiye Dokunuşu

İlk esnek kurutucu olan Santashrink'in piyasa lansmanı, sıradışı bir başarı öyküsünün temelini attı.

  06 Haziran 2023 09:09 Salı
Nefes Alabilen, Yumuşak ve İstikrarlı Tekstiller İçin Terbiye Dokunuşu

Santex, örme kumaşların terbiyesi için makinelerde uzmanlaşırken, Cavitec itibarını teknik tekstillerin kaplanması, laminesi ve emprenye edilmesi için sistemler üzerine inşa etti. Santex ve Cavitec markaları inovasyonu ve en son teknolojiyi benimsemektedir. Tobel, İsviçre'de geliştirilen ve üretilen ürünler, en yüksek hassasiyet ve güvenilirlik ile karakterize edilir.

Santex'in Görünümü ve Hissi

Triko için pamuk, pamuk karışımları veya viskondan üretilen iplik kullanıldığında Santex makinaları ön plana çıkıyor. Terbiye işlemleri, örme kumaşa yumuşak tutuşlu, parlak, pürüzsüz yüzey sağlar ve boncuklanma yapmaz. Tişört ve lastikli çarşaf gibi parçalar yıkama sırasında çekme yapmaz. Dünyaca ünlü moda etiketleri Santex'in bilgi birikimine güveniyor.

40 yılı aşkın bir kuruluş geçmişine sahip olan Santashrink, koket veya açık en örme kumaşlarda çekme, esnetme ve gerilimsiz kurutmada mükemmel sonuçlarla ikna edici performans sağlamaya devam ediyor. Gelecek-odaklı tasarımı, operasyonda birçok uygulama avantajının yanında teknik ve ekonomik faydalar sağlar.

Cavitec'ten Uzman Desteği

Havacılık, otomotiv ve rüzgâr enerjisi endüstrileri, özel değerlere sahip tekstil malzemeleri talep etmektedir. Bu uygulamalar için yüzeyler modifiye edilebilir veya farklı tekstil malzemeleri birleştirilebilir. Cavitec, dünya çapında kuruluşların en yüksek kalitede ürünler üretmesini sağlayan yüksek teknoloji çözümleri sağlar. Bir uçağın gökyüzündeki buhar denemeleri bize bir Cavitec uzmanlığını hatırlatıyor- çünkü kanat bileşenleri muhtemelen Cavitec makinelerinde üretilmiş sofistike teknik malzeme içeriyor.

Cavimelt Pro, sıcak akışkanlı teknolojisine dayalı çok-işlevli kaplama için markanın en yenilikçi inovasyonudur. Cavimelt Pro, en önemli uygulama yelpazesini kapsayan ve kullanıcılara müşteri tabanlarını genişletme fırsatı veren ikisi bir arada bir çözümdür. Bazı uygulamalar, malzemenin yalnızca yüzey bileşimini değiştirmek için kaplanmasını gerektirdiğinden, daha yaygın görev, bir kompozit malzeme oluşturmak için malzemenin iki katmanını birbirine bağlamak olduğundan, yüksek esnekliğe sahiptir.

Başarı Faktörleri

Tekstil endüstrisi, değer zinciri boyunca sürdürülebilirliğin yanı sıra- en üst düzey teknik performansı talep ediyor. Santex ve Cavitec, son derece rekabetçi uluslararası tekstil makineleri pazarında ihtiyaç duyulan kararlılık ve coşkuyla, mükemmel bir hizmet seviyesiyle makine yelpazelerini koruyor ve destekliyor.

Santex Rimar Grubu'nun bir parçası olarak, her iki marka da genel başarısının güçlü destek sütunlarıdır. Santex Rimar Grubu Başkanı Ferdinando Businaro, “Santex ve Cavitec, birkaç yıl öncesine kadar düşünülemez olan uygulamalara olanak tanıyan yeni teknolojiler sunuyor. Yenilikçilik, bir tekstil makineleri üreticisi olarak bizim için ürünlerimizi ve süreçlerimizi yenilemek demektir. Bu, yüksek derecede esneklik ve hareket alanımızı kısıtlama gereksinimine bağlıdır. Bu tam olarak İsviçre iş gücümüze demirlemiş olan yaklaşımdır.”

Santex ve Cavitec, tekstil endüstrisindeki dinamik gelişim ve küresel değer zincirindeki değişikliklerin yaşandığı süreçte müreffeh bir gelecek için başarılı olarak konumlandırılmıştır. İşini çevik bir şekilde yöneterek müşteri ihtiyaçlarını öngörmeyi ve doğrudan cevap vermeyi hedefliyorlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.