Monforts Yenilikleri KTM 2017’de

Tekstil sektörüne yönelik son teknolojileri sergilemeye hazırlanan KTM 2017, terbiye proseslerinin uzman ismi Monforts’u Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisiyle buluşturacak.

  12 Şubat 2017 10:00 Pazar
Monforts Yenilikleri KTM 2017’de

Terbiye makinelerinin uzman ismi Monforts’un Türkiye ve Türkmenistan’daki satış faaliyetlerini yürüten Neotek Tekstil, yer alacağı Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de, Monforts’un yenilikçi teknolojilerini bölge tekstilcisinin beğenisine sunacak.

Bu yıl 6-8 Nisan tarihleri arasında 3. kez düzenlenecek olan ve uluslararası nitelik kazanan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı (KTM 2017), tekstil sektörünün önde gelen firmalarını Kahramanmaraş’ta ağırlayacak. Tekstil işletmelerinin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda en yeni teknolojileri sergilemeye hazırlanan KTM 2017, terbiye teknolojilerinin uzman ismi Monforts’u Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisiyle buluşturacak.

KTM 2017 Monforts’u Bölge Tekstilcisi İle Buluşturuyor

Kumaş boya, terbiye ve teknik tekstiller alanındaki uzmanlığını Ar-Ge’ye verdiği önemle pekiştiren, Almanya’nın en önemli makine üreticilerinden biri olan Monforts’un, Türkiye ve Türkmenistan temsilciliğini 1 Şubat 2016 tarihinden itibaren sürdüren Neotek Tekstil, Türk tekstil üreticilerine sunduğu yenilikleri bir kez de KTM 2017 Fuarı’nda sergileyecek.

Son yıllardaki yatırımlarla Kahramanmaraş ve bölgesinin öne çıktığını dile getiren Neotek Tekstil Yöneticisi Ahmet Kılıç, bölgedeki projelerde yer almak üzere KTM 2017’de yer alacaklarını kaydetti.

Monforts ile birlikte sergileyecekleri ürün gamı ve şirket çalışmaları hakkında bilgi veren Ahmet Kılıç, “KTM 2017’ye örgü, dokuma, denim, nonwoven ve teknik tekstiller alanında portföyümüzdeki tüm makinaları tanıtmak üzere katılıyoruz.” dedi.

Türk Tekstilcilerin Tercihi Monforts

Şubat 2016’dan bu yana temsilciliğini yürütmekte oldukları Monforts ile ilgili satışlardan oldukça memnun olduklarını belirtti. 2016 yılında gerçekleştirilen satışların beklentilerini karşıladığını ve ilk yıllarını başarı ile geride bıraktıklarını söyleyen Kılıç, “15 Temmuz darbe girişimi ve onu izleyen aylarda dövizde yaşanan anormal gelişmelere karşın beklentilerimizi yakalamış bulunuyoruz.” sözlerine yer verdi.

Tekstil alanında yapılan birçok yeni yatırımda dünyanın önde gelen makine üreticilerinden Monforts tercih ediliyor. Monforts’un 2016 yılı satışlarında öne çıkan ürünler hakkında da bilgi veren, Ahmet Kılıç “Çorlu, Bursa, Kahramanmaraş, Kayseri, Adana bölgelerinde ve Türkmenistan’da dokuma ve örgü için Ramöz, Sanfor, e-control ve denim terbiye hatları satılmış bulunmakta. Sevk edilen ve satışı yapılan modeller arasında Montex 6500 ramöz, Monfortex 8000 Sanfor ve Thermex  6500/7000 kontinü  boya tesisleri öne çıkıyor.” dedi.

Kılıç, Monforts’un özellikle enerji tasarrufu ve verimliliğe yönelik sunduğu yeniliklerin de müşteriler tarafından ilgiyle karşılandığını dile getirerek, “Monforts tarafından enerji geri kazanımı için geliştirilen tam otomatik olarak çalışan ve kendisini otomatik olarak temizleyen Eco Booster ünitesi ve bunu tamamlayan atık hava temizleme ünitesi hakkında müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz.” dedi. Monforts enerji verimliliğine yönelik geliştirdiği ürünlerle işletme maliyetlerini azaltırken,   doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor.

Yeni Mümessillikler Yolda

Monforts’un yanı sıra Bejimac (Yakma makinası ) firmasını da temsilciliğini yürüttüğü firmalar arasına ekleyen Neotek Tekstil, yeni mümessillikler için çalışmalarını sürdürüyor.  Bu konuda titiz bir çalışmaya imza attıklarını belirten Ahmet Kılıç, “Mevcut mümessilliklerimize ek olarak tekstil terbiye alanında bazı firmalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yeni mümessillikler konusunda çok seçici davranıyoruz ve zaman harcıyoruz. Gelişmeleri yakın zamanda duyuracağımızı ümit ediyorum.” dedi.

Son olarak, tekstil yatırımlarının yeniden çoğalması için bölgesel siyasal krizlerin ve terör olaylarının bir an önce sona ermesini dilediklerini ekleyen Kılıç, “Ülkemiz güney sınırları ötesinde sürmekte olan savaş ortamının ve yine bölgenin ağırlıklı olarak maruz kaldığı terörün sona ermesi ile hem ülkemizde hem de komşu ülkelerde oluşacak huzur ve barış ortamında tekstil yatırımlarının yeniden çoğalmasını beklemekteyiz. Bunun KTM 2017’ye katılan firmaları ve ziyaretçileri artıracağını öngörüyoruz. KTM 2017 Fuarı’nın tüm katılımcılar ve ziyaretçiler için başarılı geçmesini diliyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.