Monforts, Avusturya'da İlerici Üretimlerinin 40. Yılını Kutladı

Montex Maschinenfabrik- Avusturya'daki Monforts finisaj makinelerinin üretimi için ana işletme sahası- 2022'de 40’ncı yıl dönümünü kutladı.

  13 Şubat 2023 08:37 Pazartesi
Monforts, Avusturya'da İlerici Üretimlerinin 40. Yılını Kutladı

Avusturya'nın Karintiya'daki Lavant Vadisi'nin merkezindeki St. Stefan'da bulunan gelişmiş üretim merkezi, 1982 yılında Monforts tarafından kuruldu. “En başından beri, iyi organize edilmiş bir kalite yönetimi ve yedek parça hizmetlerinin yanı sıra, yüksek hassasiyette sac işleme, lazer kesme ve kaynaklama, makine ve bileşenlerin ön montajı da dahil olmak üzere makine üretiminin tüm alanlarında uzmanlaştık" diyor, Montex Fabrika Müdürü Gert Hanzl.

Hanzl, "Almanya, Mönchengladbach'taki Monforts araştırma ve geliştirme ekibiyle, test etme ve prototip oluşturma yoluyla en son yenilikçi fikirleri almak ve gelecekteki seri üretimlere hazır olmak için çok yakın çalışıyoruz" diyor. “Tasarım ve üretim yöntemlerinin sürekli geliştirilmesinde birçok yeni olasılığı tamamen keşfediyoruz. Makineler için ilgili elektrikli şalter kabinleri, üretim takvimimize uygun olarak Almanya'daki Monforts'tan talep edilen süreçte zamanında teslim ediliyor.”

Ismarlama Makineler

Seri üretilen Monforts makinelerinde standardizasyon olmakla birlikte, Montex'in teknik tekstil veya uzman tekstillerdeki müşterilerin özel ihtiyaçlarına göre benzersiz tasarımlara sahip sipariş odaklı makineler üretmesi için giderek daha fazla çağrı yapıldığını ekliyor. "Kanıtlanmış bileşenlerin ve dikkatle test edilmiş özel yapıların en iyi kombinasyonunu hedefliyoruz ve büyük projeleri yönetecek donanıma sahibiz."

Endüstri standardı Montex ramözlerinin yanı sıra esnek kurutucular, Thermex boyama serileri, Monfortex kompresif sanforlama serileri ve Montex®Coat kaplama üniteleri dahil olmak üzere Monforts'un çekirdek makine yelpazesi Avusturya'daki tesiste inşa edilmiştir.

"Bu tesiste uzun süredir, hatta bazıları Montex Avusturya'nın kuruluşundan beri çalışan çalışanlarımız var, ancak aynı zamanda bilgi birikimimizi aktarmak ve müşterilerimizin sürdürülebilir ölçekte Monforts sistemlerinden beklediği yüksek standardı sağlamak için  yeni nesilleri de yetiştirmemiz çok önemli.‘’ Hanzl. "Avrupa'nın kalbinde olmanın en önemli avantajlarından biri, İkili Eğitim Sistemi- dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birisi. Bir meslek okulundaki teorik içerikli derslikleri, hem şirket içinde hem de eğitim atölyelerinde uygulamalı eğitimle birleştirir. Yerleşik personel ayrıca yeni beceriler geliştirmek için düzenli olarak eğitim alıyor ve herkes üretimin her safhasında yer alırken çoklu görevler için de eğitiliyor. Bu bize esneklik ve güç kazandırıyor.”

Monforts Genel Müdürü Stefan Flöth, "Mönchengladbach'tan meslektaşlar, Montex ekibini 40’ncı şirket yıl dönümü için yürekten kutluyorlar" diye ekliyor. "Şirkete onlarca yıldır sahip olduğumuz iyi ve başarılı işbirliği için teşekkür ediyor ve operasyonun başarısının önümüzdeki 40 yıl boyunca yine bizimle çalışarak sürmesini diliyoruz."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.