Mersan, Modern Terbiye Teknolojilerini Sergileyecek

Mersan Paslanmaz Makine, örme kumaş terbiyesi ve örme kumaşların ön işlemleri için yenilikçi çözümleri kullanıcılarla buluşturuyor.

  22 Şubat 2017 10:00 Çarşamba
Mersan, Modern Terbiye Teknolojilerini Sergileyecek

1983 yılından bu yana tekstil terbiye sektörü için çeşitli makineler üreten Mersan Paslanmaz Makine, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve birikimi ile müşterilerini yeni teknolojilerle buluşturmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın en önemli bölgesel ve uluslararası etkinliği Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de açık en ve tüp kumaşların terbiyesi için kullanılan makineler ve donanımlarıyla yerini alacak olan Mersan Paslanmaz Makine, CE standartlarına uygun, modern teknik ve teknolojileri yakından tanıtacak.

Mersan, Terbiye Teknolojilerindeki Yeniliklerle KTM 2017’de

Firma faaliyetleri hakkında bilgi veren ve KTM 2017’de sergileyecekleri ürün grupları hakkında sorularımızı yanıtlayan Mersan Paslanmaz Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. Üretim Müdürü Çağatay Sümer, teknolojiyi yakından takip ederek, Ar-Ge çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Terbiye alanında son teknolojileri sektörün beğenisine sunmak üzere KTM 2017 yer alacaklarını kaydeden Sümer, “Kahramanmaraş’taki makine tekstil fuarını anlamlı ve gerekli buluyoruz. Kahramanmaraş, bugün tekstil denildiği zaman önde gelen illerden biridir. Bizler de bunun bilincinde olan firmalardan biri olarak, katkısına fazlasıyla inandığımız bu fuarda, bu bölge sektörüne sahip olduğumuz teknoloji ve makinelerle etkide bulunacağız.” sözlerine yer verdi.

KTM 2017’de, bölge tekstilcisinin ilgisini çekecek bir ürün grubu ile yer alacaklarını belirten Sümer, “KTM 2017 Fuar’ında açık en ve tüp kumaşların terbiyesini sağlayan makinelerimizin gerekli donanım ve tanıtım ürünleriyle yerimizi alacağız.” dedi.

2016 yılında üretilen makine adedi ve çeşidi ile müşterilerine önemli bir ürün portföyü sunduklarını kaydeden Sümer, ihracat alanında da hedeflerine ulaştıklarını belirtti. 2017 yılına ilişkin hedeflerinin büyüme odaklı olduğunu vurgulayan Çağatay Sümer, “Her yıl olduğu gibi 2017 yılında da hedeflerimiz de büyüme odaklı. Yurt içi ve yurt dışı pazarına ilişkin yeni iş planlarımız hazır durumda.” dedi.

“Müşterilerin Taleplerini Dikkate Alıyoruz”

Teknoloji gelişmesini sürdürdükçe müşterilerin beklenti ve talepleri de değişiyor. Makinelerin kendi işletmesine daha uygun hale getirilmesi için revizyon isteyen müşterilerin taleplerini dikkate aldıklarını belirten Sümer, “Süreçleri doğru yönetebilmek ve eksiklerimizi görmek adına Mersan Makine olarak her zaman müşterilerimizin düşüncelerine önem vermekteyiz. Müşterilerimizin özel talepleri ve istekleri doğrultusunda, gerekli esneklik ve revizyonlar dikkate alınarak ekibimiz tarafından cevap verilmektedir.” sözlerine yer verdi.  Mersan Paslanmaz Makine, müşteri memnuniyetini odak noktasına alan yaklaşımı ile Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmalarını 2017 yılında da sürdürecek.

 

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.