Kurutma Teknolojilerinde Elteksmak Farkı

Kurutma makineleri üretimindeki ustalığını, iki farklı tip Kontüni Tumbler Kurutma Makinesi ile taçlandıran Elteksmak, müşterilerine önemli avantajlar sunuyor.

  08 Haziran 2017 01:00 Perşembe
Kurutma Teknolojilerinde Elteksmak Farkı

Kontini tumbler, gergisiz kurutma, poslu ramöz, askılı tip fikse ve fular makineleri ile en son teknik gelişmeleri tekstil işletmelerinin kullanımına sunan Elteksmak, çeyrek asırlık tecrübesi ile müşterilerini önemli yeniliklerle buluşturuyor. Yayın grubumuzun sorularını yanıtlayan Elteksmak Satış ve Pazarlama Direktörü Emrah Poslu, Elteksmak olarak son 25 yılda tekstil makine sektöründe birçok ilke imza attıklarını söyledi. Poslu “Her geçen gün faaliyetlerimizi bir adım daha öteye taşımanın gayreti içerisindeyiz. Özellikle Kontüni Tumbler Kurutma makineleri konusunda dünyadaki 3 büyük üreticiden biriyiz ve birçok coğrafyada makinelerimiz başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıllara nazaran marka bilinirliği açısından da birçok pazarda Avrupalı rakiplerimizin önüne geçtiğimiz söylenebilir. Tabi ki bunda planlı çalışmamızın ve artan ürün kalitemizin de mutlak bir etkisi var. Geçtiğimiz yıl lansmanını gerçekleştirdiğimiz ELNINO Kontüni Tumbler Makinemiz başta Türkiye olmak üzere birçok pazarda ses getirdi. Kurutma makineleri üretimindeki ustalığımızı pazarda iki farklı tip Kontüni Tumbler Kurutma Makinesini aynı çatı altında üreterek taçlandırmış durumdayız.” dedi.

 

“Maksimum Fayda Sunan Teknolojilere Yoğunlaşıyoruz”

Günümüzde enerji verimliliği, üretim kapasitesi ve kalite artışına yönelik teknolojilere olan talebin Ar-Ge çalışmalarının temelini oluşturduğunu söyleyen Poslu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Minimum maliyetlerle maksimum kalite ve kapasite birçok tekstil üreticisi tarafından öncelikli olarak üzerinde durulan konu ve bu durum makine üreticilerini daha yenilikçi olmaya itiyor. Diğer yandan işçilik ve bakım maliyetlerini minimize edecek çözümler de tekstilcilerin ilgisini çeken bir başka konu. Elteksmak olarak bu konuda ciddi projelerimiz mevcut. Otomasyon sistemleri üzerinde yaptığımız çalışmalar ile birlikte, en az duruş ve en az operatör müdahalesi ile makine kararlılığını düşürmeden gerek enerji, gerek üretim, gerekse de maliyetler konularında maksimum fayda sunan teknolojiler üzerinde yoğunlaşıyoruz.”

 

Ar-Ge faaliyetlerinin temel taşlarından birinin de müşterilerden gelen geri dönüşler olduğunu sözlerine ekleyen Poslu, “Uygulanabilirliği, fayda ve maliyet dengesi kullanıcılar tarafından önerilmiş çoğu şeyi standart üretimimiz içerisinde kendi teknolojilerimize entegre ediyoruz.” dedi. Son olarak 2017 beklentileri ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Emrah Poslu, 2017 yılının ilk 5 ayını hedeflerinin üzerinde tamamladıklarını belirterek, “İlk 5 ay itibariyle hedeflediğimiz satış rakamlarının ciddi manada ilerisindeyiz. Özellikle dış pazarda birçok ülkede pozitif gelişmeler mevcut ve bu da işlerimizi çok daha iyi bir seviyeye taşıyor.” dedi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.