Kontinü Islak İşleme ve Jet Boyama Teknolojisinde Öncü ile Net Sıfıra Giden Yol

Itma'da Benninger, kapsamlı boyama makine ve çözümlerini vitrine çıkaracak.

  12 Haziran 2023 08:57 Pazartesi
Kontinü Islak İşleme ve Jet Boyama Teknolojisinde Öncü ile Net Sıfıra Giden Yol

Benninger, kontinü ıslak işleme, süreksiz boyama için lider teknolojiye sahip komple sistem tedarikçisi olmayı ve kord bezi endüstrisi için çözümlerde konumunu korumayı hedefliyor. Sürdürülebilir tekstil üretimine yönelik sorumluluğumuzu ciddiye alıyoruz ve her zaman özellikle kaynakları verimli kullanan tekstil terbiye tesislerini destekliyoruz.

Tüm önemli tekstil yaş terbiye prosesleri için genel çözümler sağlıyoruz ve ayrıca dokuma ve örme kumaşların ve teknik tekstillerin yanı sıra jet boyama makinelerinin, jiggerlerin sürekli açık en uygulamalarında ve sıvı dağıtıcı, tuz ve soda külü dağıtım sistemleri ile boyahane dağıtım sistemleriyle komple ve entegre boyahane tedarik sistemlerinde uzmanız.. Portföyümüz ayrıca kostik soda geri kazanım tesisleri ve atık su ısı geri kazanım sistemlerini de içermektedir. Kapsamlı süreç bilgi birikimimiz ve derin mühendislik zekâmız sayesinde, mükemmel müşteri hizmetleri ile yüksek kaliteli yüklemeler sağlıyoruz.

Çözümlerimizle üreticiler Dekarbonize Tekstil'e büyük katkı sağlayacak.

Bu yılki Itma Milano'da BENNINGER en son gelişmelerini sunacak:

-Benzersiz su tüketim rakamlarına sahip yeni Benninger jet boyama makinesi Fabricmaster, süreksiz boyamanın günümüzdeki en sürdürülebilir yöntemidir. Hızlı, maliyet tasarruflu ve sıfır ayak izi yolunda.

-Kimyasal dağıtıcı sistemi CDS, her türlü süreksiz ve kontinü makinelere doğru, rakipsiz ve hızlı bir biçimde hizmet vermektedir.

-Triko için yeni Benninger-Küsters CPB boyama istasyonu, tek tuzsuz soğuk boyama işlemidir.

-Yeni Benninger yakma makinesi SingeRay, mükemmel yakma efektleri, maliyet verimliliği ve tek tip kalite sağlar.

Yeni Fabricmaster ile Süreksiz Boyamanın Sürdürülebilir Yolu - Hızlı, Maliyet Tasarruflu ve Sıfır Ayak İziyle

Benninger, endüstrinin en hızlı, en çok yönlü ve ekonomik Jet boyama makinesini üretmiştir ve bu makine, çok belirgin biçimde daha kısa işlem süreleri sağlar. Fabricmaster, yalnızca dayanıklı ve güvenilir bir sistem değil, aynı zamanda endüstrinin gelecekte dayandığı bir teknolojidir. Uyumlu çok yönlülüğü, yeni pazarları fethetmek için bir işarettir. Mükemmel kumaş kalitesine olan tutkumuz, en geniş çeşitlilikte kumaş yelpazesini en düşük maliyetle ve benzersiz su tüketimi seviyelerinde üretmenizi sağlar.

Dokuma Kumaş ve Trikoların Tuzsuz Boyanması

Enerji kullanılmadan tuzsuz boyama, yalnızca soğuk bekletme (CPB) boyama işlemi kullanılarak mümkündür. Bu süreç tropikal ve subtropikal bölgelerde de giderek daha popüler hale geliyor, bu da Benninger-Küsters'in CPB sistemlerini iklim koşullarına daha da efektif bir şekilde uyarlaması için yeterli bir neden. CPB sistemimizin kalbi, yine bu yıl ITMA Milano'da sunacağımız BENNINGER KÜSTERS DYPAD'dir. BENNINGER, tüm kumaş eni boyunca eşit bir boyama sonucu ile eşanlamlı olan orijinal S-silindir teknolojisi bilgi birikimine sahip tek tekstil makinesi üreticisidir.

Yepyeni Yakma makinesi "SingeRay" - Gaz Tasarrufu Sağlarken Kumaşınızı Yükseltmek için İlk Tercih

“%100 Almanya Üretimli” yakma makinesi 2 brülör ve bir çift nozül şeridi ile takımlandırılmıştır. Silisyum karbür yanma odaları, 4 soğutma kanalı sayesinde tam yanma ve sabit brülör sıcaklığı sağlar. Düşük gaz tüketimi ve mükemmel bir alev, elyaflarınızın ve karışımlarınızın kapsamını artıracaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.