İdes Kumaş Boyama Makineleri TME 2021 Fuarında

Uzun yıllara dayanan bilgi ve tecrübesi ile sektöre Kumaş boyama ve sonlandırma makineleri konusunda kapsamlı çözümler sunan İdes Makina TME 2021 İstanbul Fuarına katılıyor.

  24 Ağustos 2021 08:58 Salı
İdes Kumaş Boyama Makineleri TME 2021 Fuarında

Fuar sırasında Kumaş Boyama Makinesi ile birlikte Ram Önü Yıkama Makinesi sergileyecek olan İdes Makina Türkiye’nin dört bir yanında, Türk Cumhuriyetlerinde ve Dünyada birçok firmaya özel üretim hatları kurarak, hizmet sunmaya devam ediyor.

Başarıları ile Dikkat Çekiyor

Son dönemde başarılı çıkışları ile ardından sıkça söz ettiren İdes Makina 8-11 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME2021’e güçlü bir katılım sergiliyor. Çevreye duyarlı enerji verimliliği yüksek, daha az suyla çalışan tekstil boya makineleri üretmek mottosu ile çalışan firmanın genel müdürü Emin Arslan yaptığı açıklamada “Firma olarak müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını anlamak bizim için önemlidir. Değişen bu ihtiyaçları karşılamak için yenilikçi pazarlama, ar-ge, müşteri hizmetleri stratejileri geliştiriyor ve yüksek müşteri memnuniyetini faaliyetlerimizin her adımına koyuyoruz. Her müşterimiz için en doğru çözümleri en ekonomik maliyetlerle sunmayı da taahhüt ediyoruz ve kumaşın geleceğini yön vermek istiyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.