Havlu Terbiye İşlemlerinde Mükemmellik

Kuruluşunun 60.yılını kutlayan Biancalani, Airo24 kontinü tumbler makinesi ile havlu terbiye alanında dünyanın en önemli markalarına destek sunuyor.

  22 Mayıs 2017 01:01 Pazartesi
Havlu Terbiye İşlemlerinde Mükemmellik

Tekstil terbiye makineleri üretimi alanında büyük tecrübesi bulunan ve kuruluşunun 60. yılını kutlayan Biancalani, dünyanın en büyük havlu üreticilerinden biri olan Hindistanlı Trident Ltd firmasına beş adet Airo24 kontinü tumbler makinesinden oluşan, iki adet havlu terbiye hattını Tandem (ikili) ve Triplex (üçlü) konfigürasyonunda sattı. Bir diğer büyük kaliteli havlu üreticisi olan Hindistanlı Welspun India Ltd. firmasına verilen, değişik konfigürasyonlarda toplamda on yedi adet Airo24 model makinenin tedariği sonrasında gelen bu başarı, firmanın dünya çapındaki konumunu bir kez daha sergiledi.

Airo24, yüksek verimli açık en tambler kurutucu, Biancalani Airo konseptini ilerletmektedir. Kumaşı kurutmak ve hızlandırmak için çok yüksek süratteki hava akışı ustalıkla ve yüksek verimlilikle yönlendirilip, paslanmaz çelik olan özel ızgaraya kumaşı çarptırmaktadır. Hava kanalının özel dizaynı ve ızgaranın etkisi sayesinde şu ana kadar görülebilecek en muhteşem havlu kumaşı elde edilmektedir.  Biancalani, dünya çapında çalışan yaklaşık 300 adet Airo24 model kontinü tambler kurutucu ve 1200’den fazla Airo model diskontinü halat modelinin sahibidir.

Dünya çapında Türkiye, Portekiz, Özbekistan, Rusya, Japonya, Orta Amerika, USA, Çin, Hindistan ve Pakistan gibi ülkelerde birçok havlu üreticisi, müşterilerine özel Biancalani Airo24 tuşesi ve terbiye efekti ile özel ürünler sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.