Has Group, RCM-D Makinesiyle ITMA Asia’da

Has Group, 21- 25 Ekim tarihleri arasında Şanghay’da gerçekleştirilecek olan ITMA Asia + CITME 2016 Fuarı’na en çok ilgi gören makinelerinden biri olan çift tamburlu şardon makinesi - RCM-D ile katılacak.

  12 Eylül 2016 09:00 Pazartesi
Has Group, RCM-D Makinesiyle ITMA Asia’da

Dünyanın önde gelen tekstil makine üreticilerinden Has Group, yenilikçi teknolojilerini tüm dünyada duyurmaya devam ediyor. 21-25 Ekim tarihleri arasında Çin’in önemli liman kenti Şanghay’da düzenlenecek ITMA Asia + CITME 2016 Fuarı’na katılacak olan Has Group, duble çift tamburlu şardon makinası RCM-D’yi tanıtacak.

Has Group’un fuarda sergilenecek olan makinası  RCM-D duble çift tamburlu şardon makinası, eski usul iki adet tek tamburlu şardon makinasının işini tek başına yapabilme kabiliyeti sayesinde, şardon hatlarını daha kompakt hale getirerek, kullanıcıların yerden tasarruf etmelerini sağlıyor. Aynı zamanda iki ayrı makine için kullanılan ekipmanları tek gövdede toplayarak yapılan yatırım maliyetini minimuma indiriyor.

Yüksek Kalitede ve Düşük Maliyette Üretim İmkanı

Has Group, şardon makinelerinde kumaş kalitesine direk olarak etki eden komponent senkronizasyona ek olarak, enerji verimliliği, stabilite ve kullanım ömrü konularında da müşterilerine yüksek kalitede ve düşük maliyette üretim imkanı sağlıyor.  Tüm örgü ve dokuma kumaşların (yünlü kumaşlar, döşemelik kumaşlar, manto, ceket, battaniye, eşofman, polar vb.) yüzeyinden geçirilen metal teller yardımıyla ipliklerin içerisinden liflerin çekilmesiyle mekanik apre işlemi RCM-D tarafından yapılıyor. Bu yüzden RCM-D özellikle en hassas ürünlerin şardonu için tercih ediliyor.

Has Group’un kuvvetli mekanik yapısı ve inovatif teknolojisine örnek olarak gösterilen RCM-D ile Türkiye, Ortadoğu ve Yakındoğu’daki müşterilere uzun süredir hizmet veriliyor. Has Group, RCM-D ile sunduğu yenilikleri ITMA Asia’da 100 metrekarelik bir standda tanıtacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.