Monforts: Itma 2023 Başarılı Geçti

Terbiye makineleri uzmanı Monforts, Milano'da düzenlenen Itma 2023'te beklenenin üzerinde ziyaretçiyi standında ağırlamaktan büyük memnuniyet duydu.

  28 Temmuz 2023 08:30 Cuma
Monforts: Itma 2023 Başarılı Geçti

Yeni siparişler arasında, Arjantin'deki AustralTex Group'a tedariği sağlanan üç Montex ramöz makinesinin yanı sıra Brezilya'daki denim üreticisi CIT'e teslimatı gerçekleşen bir başka Montex serisi var. Guatemala'dan Global Textiles ikinci Montex ramöz makinesi için sipariş verirken, Meksika'dan Zentrix üçüncü siparişini gerçekleştirdi ve yine Meksika'da bulunan Avante altıncı siparişi için başvurusunu yaptı.

Mevcut ve Gelecekteki Teslimatlar

Başka yerlerde de, Pakistan'ın büyük kuruluşlarından birine üç yeni Montex ramöz makinesinin yanı sıra İtalya'daki nonwoven kumaşlar üreticisi Orsa'ya yeni Thermex boyama hattının teslimatı için siparişler verildi. Milano'ya 111.000'den fazla ziyaretçi çeken Itma 2023'ün ardından –hem yeni makineler hem de sabitlenebilir takviye modüller için– daha fazla sipariş verilmesi bekleniyor.

Monforts Pazarlama Müdürü Nicole Croonenbroek, "Itma 2023'teki ziyaretçi katılımı, şirketin beklentilerinin çok ötesindeydi ve özellikle Güney Amerika şirketlerinin yanı sıra Asya ve Avrupa'dan gelen sürekli ziyaretçi sayısından memnun kaldık" dedi. "Onlara makine ve teknoloji portföyümüz hakkında dijital olarak ayrıntılı bilgi sağlayabildik ve eşi benzeri görülmemiş sayıda kayda değer sipariş ve taleplere yanıt verdik, bunların çoğu yeni bir işletmeye dönüşmeyi vaat ediyor."

Kurutma, gerdirme, ısıl fiksaj ve kaplama gibi işlemler için Monforts Montex ramözlerinin, kumaş terbiye endüstrisi için halihazırda endüstri standardı olduğunu ve ayrıca üretim hacmi ve özellikle enerji verimliliği ve kaynak tasarrufu açısından bir dizi avantaj sağladığını ekledi. Monforts portföyündeki diğer temel teknolojiler arasında gevşetmeli kurutucular, Thermex boyama hatları ve Monfortex kompresif çekme hatları yer alır.

Montex®Coat'ın İşlevselliği ve Entegrasyonu

Croonenbroek, "Milano'da sergilediğimiz teknoloji yelpazemize en son eklenen Montex®Coat'a gösterilen ilgiden de çok memnun kaldık" dedi.

Montex®Coat çok çeşitli sayıda pazarlara hizmet edebilir ve çözücü kaplamaların yanı sıra tam PVC kaplamalar, pigment boyama veya minimum uygulama yüzeyi ve düşük penetrasyon uygulamaları sağlar. Bıçak kaplama, rulo kaplama veya serigrafi baskı da bu sistemle uyumlu hale getirilebilir.

Bu nedenle, enerjinin veya ham maddelerin ekonomik kullanımından ödün vermeden esneklikte ve bir kumaş partisinden diğerine hızla geçiş yapma becerisinde son noktayı sağlar.

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde Montex®Coat'ta birçok iyileştirme yapıldı, bu da daha yüksek seviyede kaplama keskinliği ve bunun sonucunda uygulanan kumaşların kalitesini sağladı. Milano'da, yeni kaplama en genişliklerine anında uyum sağlamak için otomatik kenar sınırlayıcılar ve ayrıca yeni ve basitleştirilmiş bir elle-taşınabilir cihazı dâhil olmak üzere bir dizi gelişmiş yeni iyileştirme tanıtıldı. Bunlar, makinenin kurulumunda ve tutarlı üretimin sağlanmasında büyük oranda zaman kazandırır.

Milano'da vitrine çıkan Montex®Coat birimi, fuar sırasında Vietnamlı Thai Tuan firmasına satıldı.

Gelecek Vizyonunu Belirleyecek Verimli bir Fuar

Croonenbroek özetle, "Itma 2023'ten önce, tekstil endüstrisinin yakın geleceği için genellikle kapalı analist öngörüleri göz önüne alındığında, bu yılın zorlu geçmesini bekliyorduk, bu nedenle duyurulan yeni satışların sayısı ve pozitif atmosfer bizi şaşırttı" dedi. “Bu süreçte geleceğe hazırlanıyoruz ve müşterilerimizle birlikte sürekli iyileştirmeler ve yenilikler üzerinde sürekli çalışarak onların taleplerini karşılıyoruz ve tekstil dünyasını katma değerli – monforize – ürünlerle dönüştürmeye yardımcı oluyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.