GOLLER SINTENSA PLUS ITM 2012’ye Geliyor

FONG’s bünyesinde yer alan Goller’in yenilikçı kumaş yıkama teknolojisi SINTENSA PLUS, ITM 2012’de sektör profesyonellerine bir kez daha tanıtılacak.

  18 Mart 2013 19:24 Pazartesi
GOLLER SINTENSA PLUS ITM 2012’ye Geliyor

Nisan ayında İstanbul’da düzenlenecek olan ITM 2012 fuarına özellikle terbiye alanından birçok yerli ve yabancı marka yeni ürünleriyle katılmaya hazırlanıyor. Fuarın önemli katılımcıları arasında, küresel terbiye sektörünün güçlü üreticilerinden FONG’s da yerini alacak. FONG’s GmbH, örme kumaşlar için inovatif yıkama işlemi SINTENSA Plus’ı ITMA Barselona’dan sonra ITM 2012’de ziyaretçilerine sunacak.

Yuvarlak ve çözgülü tipler de dahil olmak üzere hassas örgülerin işlenmesi için tasarlanan SİNTENSA sisteminin bu yeni geliştirilen ürünü, alçak gerilim, kırışıksız sonuç ve her tür mal için lifleri koruyan devamlı terbiye sağlıyor.

Makinenin ismindeki PLUS’ın makinenin daha tasarruflu su, enerji ve kimyasal tüketimini ifade ettiği belirtiliyor. Silindirler ve tamburlar arasındaki mesafeyi kısa tutarak kıvrılmayı önlemek için kumaş çok düşük bir gerginlikte işleniyor. Güncellenmiş vakum ekstraksiyon süreci, kumaşın yapısını korumak için kumaş gerilimsiz bir konveyör bantta olduğundan alttan ısıtıyor.

Sistemde yer alan yük hücrelerindeki gerilimdeki farklılıklara daha duyarlı, mümkün olan en düşük çizgisel gerilimi en hassas kumaşlardaki işlem yapmasına olanak sağlıyor. Sistemin kimyasal yönetimi ise MULTIDATA SYTEM’e bağlı bulunuyor. Kimyasallar yönetimi MULTIDATA SYTEM’ne bağlıdır. Akış ölçer kombinasyonu ve bilgisayarlı dozaj yüksek otomasyon derecesi sağlayarak,  kimyasal tasarrufu, yüksek kalite ve daha güvenli iş ortamında öne çıkıyor. Sonuçta daha az su, enerji tüketen, daha az kimyasal atık üreten SİNTENSA Plus, maliyet açısından olduğu kadar doğal kaynakların da korunmasına yardımcı oluyor.  Fong’s’un ‘Tek Durak-One Stop’ stretejisi çerçevesinde üretilen Goller Makinaları, tek bir tedarikçiden, tek bir acentadan ve tek bir kontak üzerinden müşterilere servis ediliyor.

 

FONG’s’un Yeşil Yenilikleri

 

Ön işlem, boyama ve işlem sonrası alanlarda sürekli ve kesintili süreçlerin ikisinde de önde gelen markaları bünyesinde bulunduran FONG’s un portfolyosu ayrıca THEN-AIRFLOW SYNERGY G2, THEN LOTUS, FONG’S novel TEC serileri, the ALLWIN iplik boyama makineleri veya the XORELLA XO Smart serilerini de kapsıyor. Tüm makinaler  ‘yeşil yenilikler - green innovations” ile uyumlu olarak tanıtılıyor. Sadece kaynaklarımızı değil ayrıca su ve enerjiyi de koruyan ürünler, hızlı kuruluş sayesinde parasal tasarruf etmeyi sağlıyor. Yeni yıkama teknikleri geliştiren FONG’s, ayrıca müşterilerini yaş terbiye süreçleri hakkında da sürekli bilgilendiriyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.