Goller ile her seferinde Mükemmel Boyama ve Terbiye

CHTC Fong's Grubu'nun bir üyesi olan Goller, Itma’da dokuma kumaşlar için yeni yüksek verimli Oksidatör modülünü tanıtacak.

  04 Temmuz 2023 08:30 Salı
Goller ile her seferinde Mükemmel Boyama ve Terbiye

Yeni Oxidator yıkama bölmesinin değiştirilebilir modüler tasarımı, makinenin ömrünü uzatarak farklı kumaş kalitelerinin ve yıkama gereksinimlerinin taleplerini karşılamak için değiştirilebilmesini sağlar. Geleneksel bir tamburlu yıkayıcıya göre %25 daha fazla kumaş içeriği barındırırken, mükemmel bir temizleme etkisi elde etmek için etkili püskürtmeli yıkama ve yukarı-aşağı silindirli yıkamayı birleştirir.

Oksidatör, mükemmel yıkama verimliliği için yüksek su sirkülasyonu, sıkacağın ve filtrenin otomatik temizlenmesi ve otomatik gerilim kontrolü ile ayarlanabilir açılarda çok-etkili püskürtme sağlar. Her türden dokuma kumaş için uygundur.

KnitExcellence Paketi Itma’da Sergilenecek

KnitExcellence paketi, örme kumaşların tamamen uygulanması için eksiksiz bir makine yelpazesi içerir – kasarlama için Knit Complexa, merserizasyon için Knit Mercer, boyama için Knit Economica ve boyama ve baskı sonrası yıkama için çok yönlü Sintensa yıkama konseptleri.

Knit Complexa'nın çok amaçlı silindir yataklı buharlayıcıları, kasar sonrası buharlama ve gerektiğinde yıkama için de kullanılabilir. Buhar makinesindeki silindir yatak, kumaş yüzeyinde sararmayı önlemek için malzemeyi sarımdan sarıma hafifçe kaydırırken malzemenin sevkiyatını yapar. Kanalizasyon tankı ısıtması, tüm bölmedeki buhar seviyesini eşitler ve homojen bir nemi garanti eder.

Knit Mercer ünitesi kostik uygulaması sırasında çok düşük gerilim ve homojen bir merserizasyon etkisi sağlar. Kısa mesafeler, yükleme hücreleri ve tahrik kontrolü, malzemenin makine içinde sürekli sorunsuz bir şekilde sevkiyatını sağlar.

Knit Economica S Rulo fular, sıkma silindirlerinin genişliği boyunca aynı basıncı sağlar ve kumaşın eşit şekilde boyanmasını sağlar. Ev ve tambur yıkama konseptlerinin dönen siklon rotorlarla kombinasyonu, yıkama sürelerinin en iyi şekilde kullanılmasını ve ayrıca su ve kimyasal tüketimini en aza indirmek için mekanik arıtmayı gerçekleştirir.

Goller Sintensa, reaktif boyama ve baskı sonrası örme tekstillerin, asit baskı, dispers baskı yıkama ve her türlü spin yağ yıkama sonrası poliamid yıkamalarında kullanılan kontinü yıkama makinesidir. Makine, kumaştan herhangi bir evsel artık boyayı veya kimyasalları çıkarmak için mekanik işlem, su ve deterjan kombinasyonunu kullanır. Büyük hacimli kumaşları işleyebilir, bu da onu süreksiz uygulamalar yerine endüstriyel ortamlarda kullanım için ideal hale getirir.

Makine, işletme maliyetlerini düşürmeye yardımcı olabilen, su ve enerji tüketimini en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.