Golden Technology TME 2021’de

Brezilya merkezli Golden Technology yeni geliştirdiği tekstil yardımcı kimyasallarınının tanıtımı için Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021 de yerini aldı.

  21 Mayıs 2021 09:00 Cuma
Golden Technology TME 2021’de

Tekstil endüstrisi için yardımcı kimyasalları üretimi üretimi ile faaliyete başlayan firma  günümüzde hazırlık, boyama, özel terbiye ve baskıya kadar tüm tekstil segmentlerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Başta Kuzey, Orta ve Latin Amerika olmak üzere Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika pazarlarında 20 den fazla ülkede faaliyetlerini devam eden firmayı Türkiye pazarında etkinliğini artırmayı hedefliyor.

Brezilya'daki üretim tesisleri São Paulo şehrinde bulunan Golden Technology’in ayrıca Orta Amerika ve Avrupa'da da üretim birimleri bulunmakta. Firma mottosunda

Çevre konusunda son derece duyarlı ürünler üretip tekstil sektörünün beğenisine sunmayı hedeflemiş ve bu konuda faaliyetlerini bir çok üniversite ile işbirliği içinde devam ettiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.