FET, Techtextil 2022 için Hazırlanıyor

Techtextil Frankfurt'a kısa bir süre kala, İngiliz şirketi Fiber Ekstrüzyon Technology Limited (FET), bu prestijli ticaret fuarında bir kez daha yer almak için sabırsızlanıyor.

  11 Mayıs 2022 08:52 Çarşamba
FET, Techtextil 2022 için Hazırlanıyor

FET, yüksek değerli teknik tekstillerde kullanılan öncül malzemeler, spor giyim, tıbbi cihazlar ve egzotik ve işlenmesi zor polimerlerden özel özgün elyaf tipleri gibi çok çeşitli uygulamalar için laboratuvar ve pilot eriterek eğirme ekipmanında kabul görmüş bir dünya lideridir. Eriterek eğirme çözümlerinin uygun olmadığı durumlarda FET, pilot ve küçük ölçekli üretim ıslak eğirme sistemleri ile uygulanabilir bir alternatif sunar.

Yeni Spunbond Sistemini Sergileyecek

Bununla birlikte FET, Techtextil'de, müşterilerin bir dizi formatta ve polimerde dokunmamış kumaşların geliştirilmesini sağlayan daha yeni laboratuvar ölçekli spunbond sistemini de sergileyecek. FET, hem spunbond hem de meltspun fonksiyonlarını kullanan kompozit sistemler de dahil olmak üzere, sahada halihazırda bir dizi spunbond sistemine sahiptir.

FET, yenilikçi üretim süreçleri aracılığıyla daha fazla sürdürülebilirliği teşvik etmek için dünya çapında uzman şirketlerle işbirliği yaparak multifilament, monofilament ve dokuma olmayan formatlarda neredeyse 30 farklı polimer türünü başarıyla işledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.