Erhardt+Leimer ITMA Asia’ya ELCUT BTA 80 İle Geliyor

Erhardt+Leimer, 90 yıllık deneyimini ITMA Asia’da ELCUT BTA 80 ile katılımcılara sergileyecek.

  20 Mayıs 2014 10:00 Salı
Erhardt+Leimer ITMA Asia’ya ELCUT BTA 80 İle Geliyor

Plastikten dokumaya, kauçuktan keçe sanayisine kadar birçok alanda faaliyet gösteren Erhardt+Leimer, 90 yıllık deneyimini ITMA Asia’da ELCUT BTA 80’in yeni jenerasyonu ile katılımcılara sergileyecek. Küresel alanda birçok üreticinin tercih ettiği firma, ITMA Asia fuarında 2011’in yarısında tekstilcilerin hizmetine sunduğu ELCUT BTA 80’ın, 3 yıl içerisinde 400 adet satılması tekstil üreticilerinin beklentilerini karşıladığını gösteriyor. ELCUT BTA 80’lerin yeni jenerasyonlarının satışa sunulması ile birlikte bu rakamın 2014 yılında 500’ü geçeceği düşünülüyor.

Piyasaya sunulduğundan beri başarılı bir grafik çizen ELCUT BTA 80 ile kenar süsleme standartlarında yeni standartlar ortaya koydu. Her iki tarafta kullanılan uzun bıçaklar, iki butonla sistemin hassas bir şekilde pozisyonlanmasını sağlayabiliyor. Kesme sisteminin ağ kenar sensörleri ile otomatik takip kontrolü minimum işçilikle en yüksek performansın elde edilmesini mümkün kılıyor.

Müşterilerle Birlikte Geliştirildi

Yeni jenerasyon ELCUT BTA 80’ler müşterilerden gelen istekler sayesinde yeniden geliştirilerek modifiye edildi. Sonuç olarak daha iyi kalitede ilk kesim ve daha uzun bıçak ömrü oldu. Örme kumaşlarda kenar kesikleri sebebiyle oluşan atıkların en aza indirildiği yeni jenerasyon ELCUT BTA 80’de, modern bir kesim için gerekli olan, örme kumaş kalitesi ve üretim hızına bağlı olmaksızın en zor kesim prosesleri bile gerçekleştirilebiliyor. ELCUT BTA 80’in üzerindeki yuvarlak bıçaklar sayesinde kolay bir kesim sistemi ile gergefli zincirin içinde kesilirken atık miktarı her yön için 12-15 mm olarak oluşuyor.

Kesme noktasında birbirine temas eden iki bıçak ile kayma kesme prensibine dayanan ELCUT BTA 80’in her bıçağı 120 mm çapında ve 5 mm enindedir. Bu şekilde daha az aşınmaya sahip olan ELCUT BTA 80’in en önemli özelliklerinden birisi bıçaklardan birisinin körelmesi durumunda, bıçağın ters çevrilerek üretime kaldığı yerden devam edilmesine imkan sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.