Erhardt+ Leimer’in 2013 Ajandası Oldukça Yoğun

Tekstil sektörüne dönük hareketli ürün hatları konusunda sistem çözümleri üreten Alman Erhardt+Leimer, 2013 yılında küresel fuarları yakından takip edecek.

  22 Mart 2013 21:13 Cuma
Erhardt+ Leimer’in 2013 Ajandası Oldukça Yoğun

Erhardt+Leimer, 90 yılı aşkın süredir dokumadan plastiğe, kauçuktan keçe sanayisine kadar birçok alanda hareketli ürün hatları konusunda dünya genelinde faaliyet gösteriyor. Küresel alanda birçok üreticinin tercih ettiği firma, ürün tanıtımları konusunda da özel çalışmalar gerçekleştiriyor. Erhardt Leimer’in, 2013 yılı faaliyet programına göre, dünya genelinde çok sayıda fuara katılacağı açıklandı. Firma küresel alanda yapılan fuarların bir kısmına makine ile katılım sağlarken, bir kısmında özel tanıtım çalışmalarının yer aldığı sunumlarla katılacak. Erhardt+Leimer; 2013 yılı boyunca Amerika’dan Japonya’ya, Almanya’dan Hindistan’a ve Brezilya’dan Endonezya’ya kadar katılacağı çok sayıda fuarda teknolojilerini sergileyecek.

 

Bu doğrultuda, Erhardt+Leimer; Mart ayında Çin’de Sino Label 2013 ile Almanya’da KontakTA, Fit For Job ve ICE Europe fuarlarına katılmayı planlıyor. Şirket, Nisan ayında ise Thailand’da TIPREX, Amerika’da ICE USA ve nonwoven konusunda lider fuarlardan birisi olan IDEA, Çin’de SINO Corrugated, UAE’de Gulf Print & Pack, Japonya’da Film Tech, İspanya’da MAQPAPER, Brezilya’da Technotextil, Endonezya’da INDO Intertex ve Rusya’da Tires & Rubber fuarlarında ürünlerini sergileyecek. Erhardt Leimer’in mayıs ayı ajandasında da oldukça önemli duraklar yer alıyor. Firma mayıs ayının başında Almanya’daki Pyramid Fuarında yer aldıktan sonra sırasıyla, Converflex, Label Summit Latin America, Chinaplas, APFE, Feiplastic, CIDPEX, Label Summit Endonezya ve ITM fuarlarına katılacak. Firmanın haziran ayındaki ilk durağı ise, teknik tekstiller ve nonwoven konusunda yapılan en önemli fuarların başında gelen Techtextile Amerika olacak. Erhardt Leimer daha sonra Çin’de düzenlenen Shanghaitex fuarında salon W3, A01 standında ürünlerini sergileyecek. Şirket, 2013 yılı fuar takvimine göre, gelecek aylarda da dünyanın birçok noktasında gerçekleşen fuarlara katılmayı sürdürecek.

Firmanın Ürün Gamı Oldukça Geniş

 

Erhardt+Leimer’ın dokuma ürün grubunda; CORDALINER, ELSMART, ELSTRAIGHT, ELMETA ve ELFEED yer alıyor. Firmanın en önemli teknolojilerinden olan CORDALINER, tekerlek lastiği kordu için ürün genişliği denetim sistemi olarak çözüm sağlıyor. Dokuma ürünler için ürün yönlendirme ve yayma sistemi olarak ELSMART tanıtılıyor. ELSTRAIGHT,  dokuma için argaç yöneltici sistem özelliğine sahip olmasıyla dikkat çekerken, ELMETA’nın dokuma ürünler için metal bildirici özelliği bulunuyor. ELFEED ise dokuma için gergi makinası besleme sistemi konusunda çözüm sağlıyor. Şirketin tekstille ilgili faaliyet gösterdiği sanayi dalları arasında, teknik tekstiller, halı sanayisi ve tekstil işleme bulunuyor. Teknik tekstiller grubunda keçe üretim hattı Thermobonding ve Spunlace ile katmanlama hattı yer alıyor. Halı sanayisinde ise halı baskı ve boyama makinelerinin üretimini yapan Erhardt Leimer, tekstil işleme grubunda düzleme, yıkama, germe ve genel baskı makineleri tedariği sağlıyor.

 

Bunların yanı sıra Erhardt+Leimer, ürün gamında; inşaat, dönüştürme, içecek, grafik, hijyen, plastik, kağıt üretimi, lastik ve oluklu mukavva sanayisi dallarında ürünlere de yer veriyor. Erhardt+Leimer’ın diğer ürünleri arasında NYSCAN, ELSCAN, ELSIS, ELTENS, ELGUIDER, ELCUT, ELPOSER, ELSTRETCHER, ELGUIDE ve electrical contracting yer alıyor. Basılı görüntüleme sistemi olarak tanımlanan NYSCAN ise firmanın küresel alanda en çok tanıtım faaliyetleri yaptığı ürünlerin başında geliyor.

 

NYSCAN Üreticilere Pratik Çözümler Sunuyor

 

Son yıllarda baskı denetimi çalışmalarının önem kazanması özellikle kimyasalların üretildiği alanlarda yüzde 100 baskı kalitesi gerekliliğini ortaya çıkarıyor. Bu anlamda başarılı çalışmaları ile tanınan Erhardt +Leimer de dünya çapındaki kalitesi ile standart belirleyen firmalar arasında yer alıyor. Firma yüzde 100 baskı denetimi sunan teknolojiler üretmeye devam ediyor. Tüm bu gelişmelerin yanında küresel piyasada hala eski geleneksel sistemler kullanılırken, Leimer, NYSCAN ile pratik çözümler üretiyor. Maddi açıdan geleneksel sisteme göre daha pahalı olduğu düşünülen teknoloji, son dönemde üreticilerin yeniden düşünmelerini gerektiren süreci de başlatmış bulunuyor. Bu bağlamda sistem, hem kalite hem de ekonomik anlamda üst düzey verim elde edilmesini sağlıyor.

 

Bunun dışında firmanın ürettiği yüzey gözetleme sistemlerinde ELSIS yer alırken, ürün gerileme ölçümü ve denetimi sisteminde ELTENS teknolojisi bulunuyor. ELGUIDER, ürün hareket denetim sisteminde çözüm sağlıyor. Ürün kesme sisteminde ELCUT, konumlandırma ve iz sürme sisteminde ise ELPOSER teknolojisi dikkat çekiyor. Keçe ve elek gerilmeleri gibi band kuvveti denetim sistemlerinde ELSTRETCHER sistemi öne çıkarken, keçe ve elek geçiş deneteci olarak band konum denetim sisteminde ELGUIDE, firmanın küresel alanda hizmete sunduğu teknolojiler arasında yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.