EFI’den Soft Signage İçin; VUTEk TX3250r

EFI yüksek marjlı uygulamalar için pratik çözümler sunan VUTEk TX3250r boya baskı makinasıyla zamandan kazandırıyor.

  18 Mart 2013 19:06 Pazartesi
EFI’den Soft Signage İçin; VUTEk TX3250r

Amerika Birleşik Devletleri merkezli EFI’nin geçen yıl sektöre sunduğu, endüstriyel ve tanıtım uygulamaları için tasarlanmış olan VUTEk TX3250r kumaş baskı sistemi, piyasada bulunan benzerlerine göre öne çıkan bir ürün olarak dikkat çekiyor. Şirketin inkjet çözümlerini yansıtan bu yenilikçi “ boya-süblimasyon ” yazıcının 3,2 m genişliğiyle birlikte çok sayıda fayda sağlıyor.

VUTEk TX3250r, numuneler ve “short-run” işlerin üretilmesinde, çok çeşitli tabela, banner ve bayrak uygulamalarının yanı sıra duvar kaplamaları ve mobilyalar gibi ev ve ticari dekorların yapılmasında doğrudan kumaşa baskı veya dolaylı olarak kağıda transfer yapmak için kullanılabiliyor. Hilord’un boyalarıyla birlikte kullanılmak üzere tasarlanmış olan VUTEk TX3250r ile çeşitli polyester bazlı kumaşlara yapılan baskılar, yüksek kaliteli, parlak renkli ve kalıcı oluyor.Tüm aktif masa üstü dosya formatlarını ( PostScript®3, EPS, TIFF, PDF, RGB/CMYK) içeren baskı makinası, çevresel yapısıyla da öne çıkıyor. Makine çalışan güvenliği için de tamamen kapalı olarak tasarlanmış.

“Baskıya Hız ve Kalite Katıyor”

Yeni baskı makinası hakkında EFI Başkanı Başkan Robbie Gordon açıklamalarda bulundu. Gordon; “Saatlerimizi alan şeyler artık dakikalarımızı alıyor. 300dpi olan baskı kalitesi VUTEk TX3250r’de 1080 dpi ye çıkmış durumda bu zaman tasarrufunu ve kaliteyi birleştiriyor” dedi. Dikiş izi olmadan 10 ayak genişliğinde bannerlar basılabildiğini belirten Gordon, direkt tekstil ve transfer kağıdına baskı yapan VUTEk TX3250r’nin üretim seviyesinde soft signage işini büyütmek isteyenler için ideal bir çözüm olduğunu savundu.

EFI InkJet Çözümler genel müdürü ve kıdemli başkan yardımcı Scott Schinlever’da yeni baskı makinasını değerlendirdi. Schinlever yaptığı açıklamada, TX3250r’ın maliyetleri düşüreceğini ifade etti. Yeni baskı makinasıyla boyama mürekkepleri hızının arttığının altını çizen Schinlever, baskı makinasının 8 renk baskısı yapabildiğini söyledi.

Schinlever sözlerini şöyle sürdürdü; “VUTEk TX3250r boya sübliminasyon teknolojisini boya, sublime, kumaş elyaflara göre kullanılıyor. Bu sayede aynı yumuşaklık elde ediliyor. Bu yöntem baskının daha parlak olmasını ve son ürünün kokusuz olmasını sağlıyor. Ayrıca, TX3250r vinilden daha fazla doğa dostu olarak hesaplanan NON-PVC material olan polyester üzerine baskıyı mümkün kılıyor. TX3250r’nin son bastığı kumaşlar yıkanabilir, kurutulabilir ve işaret bırakmadan kıvrılabilir.” EFI hakkında da değerlendirmelerde bulunan Schinlever, EFI’nin, kalite ve güvenilirlik açısından müşteri beklentilerini aşmaya odaklandığını ifade etti.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.