EDP’den Mutoh’a Ödül

Dijital baskı sektöründe faaliyet gösteren Mutoh, EDP ödülünü kazandı. 3 dalda aday gösterilen Mutoh, ValueJet VJ-1638W ile başarıya ulaştı.

  17 Temmuz 2013 22:50 Çarşamba
EDP’den Mutoh’a Ödül

Londra'da düzenlenen Fespa 2013 fuarında Mutoh, EDP ödülünü kazandı. Mutoh, Avrupa Dijital Basın Birliği (EDP) tarafından verilen geniş formatta en iyi tekstil yazıcısı ödülünü ValuetJet VJ-1638W süblime boya yazıcısı ile aldı. Toplamda 3 kategoride ödüle aday gösterilen Mutoh'un Valuejet VJ-1638W teknolojisi baskı hızındaki başarısı ile birçok firmanın da dikkatini çekti. Teknoloji Mutoh'un su bazlı boya süblimasyon mürekkepleri ile çalışırken, saatte 65 metrekare üretim hızına ulaşıyor. Makinenin uygulama alanları ise, tekstil mağaza dekorasyonu, afişler, bireysel dekorasyonlar alanını kapsıyor. Konu ile ilgili açıklamalar yapan Mutoh Belçika Genel Müdürü Arthur Vanhoutte, alınan ödülün firmaları için büyük anlam taşıdığını söyledi. Vanhoutte; “Yarışmada üç adaylık ile yer alan Mutoh, başarılı çalışmalarının karşılığını bu gibi etkinliklerde almaya devam ediyor. Özellikle maliyet, verimlilik ve hız konusunda yakaladığımız başarılar ile daha birçok alanda lider olmayı hedefliyoruz” dedi.

Yakın Plan Mutoh

EDP dijital baskı sektöründeki gelişmeler hakkında tanıtımlar yapan bir dernek olarak biliniyor. Baskı sektörünün oyuncuları arasında yer alan mühendisler, danışmanlar ve editörler tarafından değerlendirilen EDP ödülleri, bu alanda en önemli başarı göstergeleri arasında yer alıyor. Dijital baskı teknolojilerinin önemli organı olarak öne çıkan EDP'nin Avusturya, Benelüks ülkeleri, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Norveç, Polonya, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre ve Türkiye'de çalışmaları bulunuyor.

1991 yılında Belçika'da kurulan Mutoh ise, dijital baskı teknolojilerinin en büyük temsilcileri arasında sayılıyor. 20 yıllık geçmişi olan firma, geniş format tam renkli baskı, mürekkep püskürtmeli baskı alanlarında da ürünler veriyor. Kuzey Avrupa, Belçika, Almanya ve Japonya'da iştirakleri bulunan firma, satış sonrası servis, ürün desteği ve pazarlama konularındaki başarıları ile dikkat çekiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.