DIMPRA’nın Yeni Baskı Makinası Hazır

Santiago Campeny’nin endüstriyel tasarımlar için küçük bir işletme olarak 1997 yılında kurduğu iş, tekstil baskı segmentine dönük teknolojileriyle hızlı büyüme gösterdi.

  18 Mart 2013 18:54 Pazartesi
DIMPRA’nın Yeni Baskı Makinası Hazır

Santiago Campeny’nin endüstriyel tasarımlar için küçük bir işletme olarak 1997 yılında kurduğu iş, tekstil baskı segmentine dönük teknolojileriyle hızlı büyüme gösterdi. Firma böylece 2002 yılında DIMPRA markası ile tekstil baskıları alanında markalaştı. DIMPRA, sektör şirketlerinin hızlı üretim, düşük maliyet ve yüksek kalite arama çabalarına dönük çözümler geliştirdi. 2010 yılında 2 bin metrekarelik alana sahip Barecelona’daki yeni binasına taşınan firma, üretim, tasarım, tedarik ve müşteri ofisleri ile idari ofislerini burada bulunduruyor. Firma günümüzde jeans, bebek giyim, spor giyim ve spor ayakkabı alanlarına da yönelmiş bulunuyor.

 

DIMPRA’nın yenilikçi makinası MT-100 hızlı, ucuz ve güvenilir makina talebine karşılık veriyor. Bu makina 100 mm ile 100 alana baskı yapabilecek. Özellikle farklı ülekerlde farklı ihtiyaçlar doğrultusunda güvenilir teknolojiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu; rekabet edebilen ve güvenilir bir makinanın bütün güvenlik ve üretim özelliklerini göz ardı etmeden sadece elektroniğe bağlı değildir. MT-100 2011 Şubat sonuna doğru satışa çıkarılacak. Makina, düşük fiyat ve yüksek üretim çıktısı avantajıyla pazarda rekabete girecek.

 

Üretim kapasitesi göz önüne alındığında bu yeni MT-100’un, bütün CE özelliklerine ve güvenlik donanımlarına sahip olacağı belirtiliyor. Kullanıcı dostu olmasının yanı sıra, bir kaç dakikada üretime hazır hale gelmesi, büyük ve küçük üretimler için elestik bir yapıya sahip olması da diğer avantajları arasında sayılıyor.

 

Firma, çalışma prosedürlerini hızlandırmak ve düşük fiyat-yüksek kalite ilkesini ayakta tutmak için pratik mürekkepsiz (no-ink) teknolojisini geliştirdi. Bu yeni teknoloji yüksek miktarda üretkenliği garanti ediyor. Tek baskıda bir çok farklı rengi kullanabilen bu yeni teknoojinin, kıyafetleri kuru tuttuğu ve kullanıma hazır hale getirdiğinin altı çiziliyor. Geleneksel sistemlerdeki işaretleme (marking) yöntemlerine göre daha fazla maliyet ve kalite kontrolü sağlayan bu teknoloji son üretimde su geçirmezlik gibi kaliteleri sunuyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.