Denge Kimya Sektöre Katkılarını Sürdürüyor

Tekstil kimyasalları üretimi ile sektöre geniş bir ürün yelpazesi sunan Denge Kimya, Ar- Ge ve inovasyon ile sektöre önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor.

  30 Kasım 2017 01:00 Perşembe
Denge Kimya Sektöre Katkılarını Sürdürüyor

Tekstil kimyasalları ve boyaları sektöründe 1993 yılından bu yana yenilikçi çözümler sunan Denge Kimya, Ar- Ge ve inovasyona olan yatırımlarını sürdürüyor. Sektörün ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veren Denge Kimya’nın Denge İnovasyon ve Bilim Merkezi, Türkiye’de 308. Ar-Ge Merkezi olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2016 yılında tescillenmişti.

Türkiye’de 308. Ar-Ge Merkezi olan Denge Kimya, sektöründe öncü Ar-Ge Merkezlerinden biri olurken, Kimya alanında Ar-Ge Merkezi olarak belgelendirilen 18. firma ünvanını da elde etti. Ar-Ge merkezi ile birlikte geliştirdiği yeni ürünleri sektörle paylaşmayı devam eden Denge Kimya, fark yaratan çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.

10-14 Eylül 2017 tarihleri arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 29. Ulusal Kimya Kongresi'ne katılım gerçekleştiren Denge Kimya, sektöre değer katan çalışmaların içinde olmayı sürdürüyor. Türkiye’nin kimya alanında önde gelen ülkeler arasında yerini alabilmesi için somut hedefler oluşturmak amacıyla yola çıkan kongrenin aynı zamanda sponsorları arasında yer alan Denge Kimya, Türkiye’de kimya bilimi ve eğitiminin geleceğine katkı sundu.

Şirket, katma değeri yüksek ürünler için projeler üretmeye, ortaya çıkardığı inovatif ürünleriyle uluslararası platformda yeniliklerin içinde olmaya ve paydaşlarına değer kazandıran çözümler sunmaya devam ediyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.