Brückner’e Yeni Satış Direktörü

Eylül ayı itibariyle, Michael A. Tuschak Brückner Textile Technologies GmbH & Co. KG'de Satış Direktörü pozisyonuna getirildi.

  19 Ekim 2020 09:41 Pazartesi
Brückner’e Yeni Satış Direktörü

Eylül ayı itibariyle, Michael A. Tuschak Brückner Textile Technologies GmbH & Co. KG'de Satış Direktörü pozisyonuna getirildi. Uzun yıllar hizmet verdikten sonra yönetim sorumluluğunu devreden ve seçilmiş ülkelerde ve teknolojilerde pazar gelişimine odaklanacak olan Gerd Kolmer'in yerine atandı. Kolmer, her alandaki engin tecrübesiyle halefine ve şirkete destek olmaya devam edecek.

Tuschak, tekstil makineleri, teknik tekstiller ve dokunmamış kumaşların satışında 25 yılı aşkın süredir tekstil mühendisi ve MBA Uluslararası Pazarlama Yetkilisi olarak çalışıyor ve lider pozisyonlarda uzun yıllara dayanan deneyime sahip. Profesyonel kariyeri boyunca diğer sorumlulukların yanı sıra, teknik tekstil ve nonwoven satışından sorumluydu. Satış müdürü olarak yeni pozisyonundaki hedefi, kapsamlı deneyimini mevcut başarıların üzerine inşa etmek ve şirkete yeni ivme kazandırmaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.