Brückner, Ratti SpA’nın Çözüm Ortağı Oldu

Brückner, İtalya’nın en büyük baskılı kumaş üreticilerinden olan Ratti SpA’ya iki adet yüksek performanslı terbiye makinesi sattı

  01 Nisan 2015 09:19 Çarşamba
Brückner, Ratti SpA’nın Çözüm Ortağı Oldu

Terbiye süreçleri için, kurutma, fiksaj, sanfor, kontüni boyama, kaplama, kurutma, sıkıştırma hatları ile tekstil sektörüne hizmet veren Brückner, İtalya’nın en büyük baskılı kumaş üreticilerinden olan Ratti SpA’ya iki adet yüksek performanslı terbiye makinesi sattı.

Ev tekstili ve hazır giyim sektörüne yönelik üretim yapan ve yıllık 4 milyon metre kumaş üretimi gerçekleştiren Ratti SpA’nın CEO’su Tamborini Sergio, Brückner’in enerji tüketimini azaltan ve çevre kirlenmesini önleyici özelliklerin öne çıktığı için tercih ettiklerini belirterek, “Daha önce Brückner’in ürettiği power-frame ramözlerde özellikle gaz tüketimini azaltıcı teknolojisi ve uygulamaları ile yüzde 15-25 oranında firmamıza fayda sağladı” dedi. Bu gibi etkenleri göz önüne alarak Brückner’in terbiye makinelerini aldıklarını söyleyen Sergio, kurulumunu yaptıracakları terbiye makinesinin, inovatif konsepti sayesinde kumaşın henüz birinci pasajda iken, ikinci ve üçüncü pasajdaki nem oranı düşük, sıcaklığı yüksek hava ile önceden ısıtılması prensibi ile çalıştığı için enerji sarfiyatının düşük olduğunu belirterek, bu sayede yüzde 15 - 30 enerji tasarrufu gerçekleştirildiğini ifade etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.