Brückner Pazar Liderliğini Koruyor

Brückner cam lifli kumaş apreleme alanında pazar liderliğini koruyor. Dünya çapında bilinen birçok elektronik cam üreticisi fabrikalarında Brückner’in cam lifli kumaş apreleme hattını kullanıyor.

  17 Mayıs 2018 01:00 Perşembe
Brückner Pazar Liderliğini Koruyor

Yüksek kalitede elektronik cama olan talep hızlı bir şekilde artıyor.  Beş yıl önce 48 g/m²’lik yüzey ağırlığı elektronik cam üreticileri için standartken, geçen zaman içinde bu standart yaklaşık olarak 23 g/m² oldu. Sektörün önde gelen üreticileri, şimdiden 12 g/m² ağırlığında dokuma cam üretmeye ve kullanmaya başladılar.

Aşırı düşük kumaş ağırlığı, makine tedariki açısından da büyük bir zorluk oluşturuyor. Asgari çekişi kontrol ederken mümkün olan en yüksek netlik, kılavuz silindirler ve kumaş akümülatörlerinin hizalanmasında tam bir paralellik, özel aside dirençli paslanmaz çelik kullanılması ve yüksek düzey etkili kumaş yolu temizleme teknolojisi; minimum enerji ve işlem ısısı tüketimi ve son teknolojiler doğrultusunda yüksek düzeyde etkili atık hava temizliği kadar zorunludur.

Brückner Haşıl Sökme ve Apreleme Hatlarını Geliştirmeye Devam Ediyor

Brückner, bu zorlukların üstesinden gelmek üzere haşıl sökme ve apreleme hatlarını sürekli olarak geliştiriyor. Sonuç olarak, dünyada bilinen elektronik cam üreticileri, fabrikalarında Brückner’in cam lifli kumaş apreleme hattını kullanıyor. Bu hatlar, 120 m/dk’ya ulaşan kumaş hızlarıyla gece ve gündüz olmak üzere yılda 330 günden fazla mümkün olan en üst düzeyde güvenirlikle üretim yapıyor.

Bu güven, verimlilik ve hem aşırı hafif kumaşların hem de çeşitli ağırlıklardaki kumaşların istenen kalitede işlenebilme imkanı; Brückner’i elektronik cam üreticileri için güvenilir bir partner haline getiriyor.Son 12 ayda bu tür hatlarda Brückner’e verilen siparişler tüm beklentileri aştı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.