Brückner, IDEA 2022'de Geniş NonWoven Yelpazesiyle

Brückner, Miami, ABD'deki IDEA 2022 ticaret fuarında, Amerika temsilciliği Fi-Tech ile birlikte, nonwoven alanlardaki farklı uygulamalar için yeni makine konseptlerini ve çözümlerini sunuyor.

  07 Nisan 2022 08:40 Perşembe
Brückner, IDEA 2022'de Geniş NonWoven Yelpazesiyle

70 yılı aşkın bir süredir Brückner, tekstil ve nonwoven endüstrisi için kurutma ve terbiye hatlarının inşasında dünya lideridir. Alman aile şirketi, dokunmamış kumaş sektöründe dünya çapında termofüzyon fırınları, kurutucular, kaplama ve ısıl fiksaj hatları tedarik ediyor. Brückner, Miami, ABD'deki IDEA 2022 ticaret fuarında, Amerika temsilciliği Fi-Tech ile birlikte, bahsi geçen alanlardaki farklı uygulamalar için yeni makine konseptlerini ve çözümlerini sunuyor. Brückner'in yenilikçi teknolojileri konusunda uzmanlarımızla kişisel bir görüşmeye kendinizi ikna edin. Fuar salonunun girişinde konumlanan Brückner  standında bizleri ziyaret ediniz.

Müşterilere Bireysel Çözümler

Dokunmamış kumaşların üretimi, dokunmamış kumaş oluşumundan sonra her zaman gevşek serili elyafların dayanıklı bir elyaf kompozitine bağlandığı bir bağlama işlemi gerektirir. Bu amaçla sürece bağlı olarak farklı fırınlar ve kurutucular kullanılmaktadır. Brückner uzman bilgi birikimine sahiptir ve tüm uygulamalar için gerekli hatları sağlar. Üretim programı, farklı emprenye ve kaplama ünitelerinin yanı sıra dilme ve sarım ekipmanları ile tamamlanmaktadır. Brückner'in müşterileri, otomotiv ve ulaşım endüstrisi için geo-nonwovenlar, filtre ortamları, hijyen ve medikal tekstiller veya farklı kumaşlar üretiyor. Her müşteri için bireysel bir çözüm ve buna karşılık gelen bir hat düzeni tasarlanır.

Son zamanlarda Brückner, highloft nonwoven ve jeotekstiller alanında birkaç sıra dışı kurulum gerçekleştirdi. Highloft dokunmamış kumaşların üretimi için çift kayışlı termofüzyon fırını SUPRA-FLOW BX kullanılır. Bu fırın sistemi, hava geçişi ilkesine göre çalışır ve alan bazında akış hızı, akış yönü ve sıcaklık açısından ürün gereksinimlerine mükemmel şekilde uyarlanabilir. Tipik nihai ürünler arasında şilteler, yatak örtüleri, döşemeler, silme bez parçaları, otomotiv bileşenleri veya yalıtım malzemeleri bulunur. SUPRA-FLOW BX, 280 mm kalınlığa ve maksimum taban ağırlığına kadar nonwoven üretebilir. 8 kg/m². Mevcut çalışma genişlikleri, 100 m/dk'ya kadar üretim hızlarında 2400 ile 5200 mm arasında değişmektedir.

Brückner Teknoloji Merkezinde Kumaş Denemeleri Yapmak Mümkün

Geotekstil projeleri için, genellikle, sıcaklık dağılımı ve maksimum üretkenlik açısından yüksek uyumluluk ile etkileyici olan kanıtlanmış POWER-FRAME ram kullanılır. Ayrıca kumaş ram zincirinde taşınarak hedefe yönelik bir şekilde esnetilebilir. Bunun kumaş genişliği, elyaf oryantasyonu ve kumaş çekmesi üzerinde kontrollü bir etkisi vardır. 7 metreyi aşan çalışma genişlikleri, jeotekstil terbiye sistemlerinde nadir değildir. Gerekli genişlik, maksimum sıcaklık, gerdirme kuvvetleri ve diğer süreç gereksinimlerine bağlı olarak her müşteri için optimum çözüm bulunur. Brückner'in Almanya, Leonberg'deki Teknoloji Merkezi'nde her zaman kumaş denemeleri yapmak da mümkündür. Brückner ve Fi-Tech'in uzman ekibi, çok özel uygulamanız hakkında size tavsiyelerde bulunmaktan memnuniyet duyacaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.