Brückner, Grupo Malwee'de 4’üncü Tekrar Siparişini Aldı

Brezilya'daki Yenilikçi ve Yaratıcı Tekstil Grubu Grupo Malwee'deki Yeni Brückner Ram Makinesi, üretkenlik ve enerji tasarrufuyla ikna ediyor.

  20 Ekim 2022 08:40 Perşembe
Brückner, Grupo Malwee'de 4’üncü Tekrar Siparişini Aldı

Grupo Malwee'nin başarı öyküsü, 1906'ya dayanıyor ve 1948'de anonim şirketin kurulması ve 1968'de moda giyim üretiminin başlamasıyla, öncü bir ruh ve sürdürülebilirlik alanında büyük başarılar ile karakterize edilen iddialı bir tekstil şirketine öncülük edildi. Yenilikçi ve yaratıcı tekstil grubu, 2018'de 50. yılını kutladı ve bugün 4000'den fazla çalışanı var.

Sürdürülebilirlikte Lider

Moda Şeffaflık Endeksi'nde dünyanın en şeffaf 20 markasından biri olarak tanınan Grupo Malwee, bilinçli tüketimi teşvik etmek için "akıllı moda"ya odaklanıyor. Grupo Malwee her yıl ana koleksiyonları vitrine çıkarır. Markanın amacı, her yıl parçaları yeniden kullanarak, giysilerin kullanım ömrünü uzatmak ve böylece moda endüstrisinin kirliliği ve yan etkileriyle mücadele ederek tüketicilere gardıroplarını akıllı bir şekilde yeniden dizayn etme fırsatı sunmaktır. Ayrıca Grupo Malwee, giysi üretiminde PET ağların kullanımı, ayrıştırılmış pamuk ve su hacminde %98'e varan oranda tasarruf sağlayan terbiye işlemleri gibi Brezilya'daki sürdürülebilirlik girişimlerinde de liderdir.

Dördüncü Brückner Ram Makinesini Aldı

Geçen yıl Grupo Malwee dördüncü Brückner ramözünü satın alarak Brückner teknolojisine olan büyük güvenini gösterdi. Sürekli gelişme nedeniyle, yeni ram bugün diğer makineler gibi aynı konfigürasyona sahip iki kattan daha fazla hız ile karakterizedir. Latin Amerika'da, dikey dolaşımlı zincire sahip bu 10 kamara Brückner Power-Frame, örme kumaşlar için en hızlı ramözlerden biridir. Tekstil Operasyonları Başkanı Luiz Thiago Ribeiro yaptığı açıklamada: "Yüksek üretim hızı ve enerji verimliliği ile Brückner Power-Frame, ekonomik başarıyı gezegenimiz ve sakinlerine saygı ve çevre koruma ile birleştirme konusundaki ana kaygımızı gidermede mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Brückner'de bu yolda güvenilir bir ortak bulduğumuz için mutluyuz “dedi.

Üstün Teknik Özellikler

Power-Frame, teknik olarak olgun ve kanıtlanmış bölünmüş akışlı hava sirkülasyon sistemi sayesinde mümkün olan en yüksek kurutma performansı ve kumaş kalitesine uyarlanmış bir süreç kontrolü ile karakterize edilir, alternatif termo bölgeler (her 1,5 metrede bir) ve düşük spesifik enerji tüketimi sayesinde homojen hava akışı ve sıcaklık dağılımı. Son derece sağlam ve az bakım gerektiren zincirler, zincir rayları ve pim çubuğu destekleri, uzun bir hizmet ömrü ve düşük aşınma sağlar.

Tam otomasyon ve ürün çıktısı yönetimi sayesinde terbiye sonuçları tam olarak tekrarlanabilir ve sirkülasyonlu hava bypass sistemi sayesinde makine dururken kumaşın aşırı kuruması önlenir. Minimum hava basıncı kayıpları ve yüksek kaliteli insülasyon, mümkün olan en düşük elektrik ve termal enerji tüketimine yol açar, bu da yıllar içinde önemli ölçüde çok daha düşük üretim maliyetleri anlamına gelir.

Grupo Malwee'deki diğer Brückner ramözleri gibi, bu da doğrudan kurutucuya monte edilmiş bir hava/hava back-pack ısı geri kazanım sistemi ile donatılmıştır - sürdürülebilirlik ve kaynakların korunmasına odaklanan bir şirketten başka bir şey beklenemez.

Brückner Ceo'su ve sahibi Regina Brückner memnuniyetini şu sözler ile dile getirdi:"Grupo Malwee gibi sürdürülebilirliğe ve geleceğe yönelik ekolojiye bu kadar oryantasyonlu bir şirketin bilinçli olarak tekrar Brückner'i seçmesinden gurur duyuyoruz."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.