Brazzoli, Innotwin ile Kendini Aştı

Tekstil makinaları üreticisi Brazzoli, Innotechnology – INNOTWIN ile beşinci makina jenerasyonunu pazarlamaya başladı.

  18 Mart 2013 18:46 Pazartesi
Brazzoli, Innotwin ile Kendini Aştı

Tekstil makinaları üretiminde dünyanın önemli firmaları arasında sayılan İtalya merkezli Brazzoli, 12 yıllık araştırmanın ürünü olan Innotwin terbiye makinasını piyasaya sundu. Çift ip kumaş sirkülasyonu ile çalışan makina, kumaşı büküm ve pürüzsüz güvenli bir boyama işlemine tabi tutuyor.

Brazzoli 12 yıldır Innotechnology adıyla su, buhar, elektrik ve kimyasal tüketiminden kaynaklanan artan üretim maliyetlerinin azaltılmasına yönelik yaptığı çalışmaların son ürününü piyasaya verdi. Innnotwin’in benzersiz bir makina olması için sıkı bir çalışma içerisine giren firmanın yeni makinası, geleneksel Innoecology modeline göre; yüzde 10 daha az banyo (flotte) oranı, boyama süresi açısından yüzde 20 tasarruf, makina performansı etkinliğinin yüzde 15 artması, enerji tasarrufunu yüzde 15-20 gibi gerçekleştirme özelliklerine sahip. Nominal yükleme kapasitesi her kanal için 300kg ağırlığa kadar çıkan makina,  tüm işlemlerinde ( beyazlatma + koyu reaktif boyama + yıkama +sabunlama) 35 kg su harcıyor.

Makinadaki çift halat,  250 gram ağırlık ile tekstil altkatman (substrat) sürecine olanak sağlaması için geliştirilmiştir. Bu yolla son dönemde önemli hale gelen hafif ve daha ince kumaş sürecinde maksimum verimliliği sağlanmış.

Süreç zamanını (koyu reaktif- dark reactive)  yükleme ve boşaltma dahil 6 saat gibi bir süreye indiren Brazzoli, bu makinasıyla, 12 yıldır üretim yaptığı Innoecology jenerasyonunun en tasaruflu makinasını elde etmiş oldu.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.