Biancalani Dört Yeniliğini Sergileyecek

Terbiye makineleri üretiminde öncü firmalardan İtalyan Biancalani, ITMA Barselona'da ilgi çekici yenilikler sunacak.

  05 Haziran 2019 11:23 Çarşamba
Biancalani Dört Yeniliğini Sergileyecek

Tekstil makineleri sektöründe tarihi bir geçmişi olan Biancalani SRL, yün ve yün karışımlı kumaşlar için terbiye makineleri tasarlayıp üreterek faaliyetine başlamış, aynı zamanda yıllar boyunca sadece yün sektörü için değil, her tür tekstil yüzeyleri için başka birçok makine geliştirmiştir. Araştırma ve geliştirme için Biancalani, müşterilere genellikle terbiye sektöründe hiç bilinmeyen özel yenilikler sunmak için her zaman kayda değer ölçüde kaynaklarını adamıştır.

Biancalani, İspanya’nın Barselona kentindeki ITMA 2019 fuarında, tekstil sektöründe büyük etki yaratacak dört yenilik birden sergileyecek.

AIRO 24

Biancalani'nin en başarılı teknolojileri arasında; yumuşatıcı, kurutucu ve yıkama makinesi olan AIRO; kumaşı hava jeti içinde sürükleyen özel bir sisteme sahip "Airo hand" teknolojisiyle kumaşa büyük döküm ve esneklik ile modern yumuşak ve hacimli bir görünüm verir. Sürekli geniş çeşitliliğe sahip olan AIRO 24, Türkiye, Hindistan, Çin ve diğerleri gibi ülkelerdeki tüm tekstil terbiye bölümlerinde zaten yaygın ve iyi biliniyor. Barselona'daki standında yeni versiyonu, hem halihazırda kontinü tumbler kullananlar hem de bu teknoloji için kumaşlarına yeni, güvenilir ve en yeni çözümler arayanlar için yeni akıl yürütmeyi teşvik edecek ve büyük ilgi uyandıracak teknik yenilikler sunuyor.

BRIO 24

AIRO 24'e ek olarak Biancalani, ITMA fuarında tamamen güncellenmiş BRIO 24'ün yeni bir versiyonunu sunacak. BRIO'dan doğan süreksiz bir dinlendirici kurutma makinesi, kurutma sırasında yoğun bir mekanik sallanmanın birleşik sonucunu ortaya çıkararak, mükemmel bir rahatlama, her örme kumaş türü için kalıcı bir boyutsal stabilite ve spirallikte önemli bir azalma garanti eder. Sürekli rahatlatıcı kurutma makinesi BRIO 24, hem açık genişlikte hem de boru biçiminde birçok bileşende çok yüksek miktarda triko kumaş üretimi sağlayabilir.

AIRBOX

Firmanın bir diğer yeniliği olan AIRBOX, çok yönlü bir ön kurutma makinesidir ve kullanıcının geleneksel terbiye çizgilerinin kurutma performansını büyük ölçüde genişletmesini sağlar. Kullanımı kolay ve sezgisel bir makine olan AIRBOX ile üretim kapasiteleri büyük ölçüde artırılmıştır. ITMA Barselona'da kontüni AIRO 24 tumbler ile aynı hizada konumlandırılacak, ancak kurutma bölümünde diğer makinelerin önünde kullanılabilir, performanslarını artırabilir veya mükemmel kapasitesi ve verimi sayesinde kompakt kurutma sistemi gibi bağımsız veya bir hatta entegre edilmiş şekilde konumlandırılabilir.

AQUARIA

AIRO ilkesine ve AIRO 24 deneyimine dayanan yenilikçi bir sürekli açık genişlikte yıkama makinesi olan AQUARIA, hazırlıktan baskı sonrası yıkamaya kadar, her türlü ıslak muamele için her tür kumaşa uygun olan enzimlere özel muamele edilerek memnuniyetle ve mükemmel performansta kullanılır. Hava hızının etkisi, işlemi hem mekanik hem de kimyasal açıdan son derece verimli kılar, deterjanlar ve enzimler gibi ürünlerin hareketi için gereken süreyi azaltır veya basit durulama sağlar, böylece optimal yıkama oranları ile yüksek verimlilik seviyelerine ulaşılmasını sağlar.

AQUARIA'da hem pamuk, keten, ipek ve yün gibi doğal liflerden, hem de viskon, kupro, poliamid, tencel vb. gibi yapay liflerden ve ayrıca bütün karışımlar da dahil olmak üzere sentetik olanlardan oluşan kumaşlar, bazı örme kumaş türleri de dahil olmak üzere çok iyi sonuçlar sağlıyor.

Yeni üretimlere başlamak, yeni etkileri ve yeni bitirme çözümlerini incelemek için müşteriye her zaman açık olan Biancalani'nin dahili teknolojik servisine firmanın ITMA fuarınki Salon 1 A208 Standında ulaşılabilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.