Benninger’den Pazar Payını Artıracak Satın Alma

Küresel tekstil terbiye ve lastik kord makineleri üreticisi Beginner LAB-PRO GmbH'yi satın aldı.

  19 Şubat 2020 09:37 Çarşamba
Benninger’den Pazar Payını Artıracak Satın Alma

Örme ve teknik tekstillerin minimum kaynak tüketimi ile işlenmesi alanında özel bir uzmanlık geliştiren Beginner Pazar portföyünü genişletmek adına 2003 yılında Thomas Widmer ve Thomas Gerhard tarafından kurulan LAB-PRO GmbH’yi satın aldı.

Başarılı pazar portföyü ve ürün bilgi birikimiyle,  komple ürün gamına sahip teknoloji ürünleri on yedi yıllık süre içerisinde süreksiz ıslak terbiye  işlemleri için inşa ederek dünya lideri konumuna gelmeyi başaran LAB-PRO GmbH, özellikle LAB-PRO jet boyama makineleri ve jiggerlerinin rakip makinelere kıyasla minimum su ve enerji tüketimi ve ayrıca en düşük kumaş uzamasına sahip olduğu biliniyor.

Hedef Lider Sistem Tedarikçisi Olmak

Benninger bu satın alma sonucu her iki şirketin bilgi birikimini ve deneyimini birleştirerek, sürekli ve artık süreksiz boyama ve apreleme teknolojisi alanında lider sistem tedarikçisi olmayı hedefliyor. LAB-PRO'nun süreksiz boyama teknolojisi alanındaki deneyiminin entegrasyonuyla da Benninger total ölçekte çözüm sağlayıcısı olarak daha da güçlenecek.

Benninger, yaş terbiye endüstrisinin premium segmentindeki tüm müşterilere partner olarak hizmet vererek stratejisini güçlendirirken LAB-PRO da, Benninger'in dünya çapındaki satış, servis ve üretim ağını kullanarak pazardaki varlığını artırabilecek.

LAB-PRO şirket kurucuları Wid-mer ve Gerhard ise yönetim direktörleri olarak göreve devam edecek.

Benninger Hakkında:

Jakob Müller AG'nin Frick'teki alt kuruluşudur. JMF ve bağlı ortaklıkları, dar tekstil makineleri alanında özel olarak faaliyet göstermektedir. JMF, İsviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Hindistan ve Çin'deki üretim tesisleri ve bütün ana tekstil pazarlarındaki satış şirketleri ile bu sektörde dünya pazar lideridir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.