Yalın Software ile Akıllı ve Yenilikçi Çözümler

Yalın Software, müşteri memnuniyetini ilke edinerek sunduğu akıllı ve yenilikçi yazılım çözümleri ile birçok sektörün verimliliğine katkı sağlıyor.

  13 Haziran 2016 09:00 Pazartesi
Yalın Software ile Akıllı ve Yenilikçi Çözümler

Globalleşen dünyada, rekabet çıtasının her geçen gün daha da yükseldiği günümüzde, işletmeler için iş süreçlerini doğru yönetmek, müşteri ilişkileri, pazarlama faaliyetleri, stok ve personel yönetimi vb. birçok alanda yazılım hizmetlerine duyulan ihtiyaç artıyor.

Yalın Software olarak tekstil, otomotiv, elektronik, kimya, makine ve mobilya gibi üretim hizmeti veren tüm sektörlere iş verimliliğini arttıracak çözümler sunduklarını belirten Şirket Ortağı Yağmur Melih Gürtunca,  müşterilerine sundukları çözümler hakkında yayın grubumuza bilgi verdi.

Yağmur Melih Gürtunca, şu açıklamalara yer verdi; “2001 yılında yola çıkan Yalın Software, bilişim alanında teknolojik birikim ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek başta üretim sektörü olmak üzere kurumlara akıllı ve yenilikçi yazılım çözümleri sunuyor. Sunulan çözümler arasında; Kurumsal Sistemler, ERP (Kurum Kaynakları Planlaması), MRP (Malzeme ihtiyaç Planlaması), MRP II (Üretim Kaynak Planlaması), İleri Planlama ve Çizelgeleme, Sonlu Kapasite Planlama, GENEU (Son Kullanıcı Yazılım Geliştirme Aracı),IQPS (Hızlandırılmış İleri Planlama ve Çizelgeleme),Otomasyon, SCADA (Üretim Veri Toplama), Üretim Kontrol (Barkodlu, RealTime), Ambar Otomasyonu (Barkod, RF-ID), Satış-Sipariş Otomasyonu, İnternet, İnternet Satış Şubesi (B2B, B2C), İnternet Tedarikçi - Müşteri Portalları ve İş Sistemleri bulunuyor. Sürekli gelişmeyi kendine ilke olarak belirleyen Yalın Software, kaliteli yazılım ürünleriyle 9 ülkede 2000'den fazla kullanıcıya hizmet veriyor.”

Yalın Software Ürünleriyle Tüm Süreçler Birbirine Entegre Oluyor

ERP ürünü olan IBS –Integrated Business System ile birçok sektöre olduğu gibi tekstil sektörüne de önemli avantajlar sağladıklarını belirten Gürtunca, “IBS ERP çözümü ile tekstil sektöründe stok maliyeti, verimsiz süreçler, düşük randımanlar, üretim ve iş gücü kayıpları, standartsızlık, bilgiye istenildiğinde ulaşamama gibi sorunları yok ediyoruz. Sunduğumuz çözümler; organizasyonu hızlı hareket edebilen, çevik, standartları kesinleşmiş, verimlilik sorunlarını göz önüne seren aktif bir yapıya dönüştürüyor. Bunu yaparken de işletmenin kendi kaynaklarını kullanarak, şirketin kendi personelini ve yöneticileri ile bu sistemleri kurmalarını sağlıyoruz. Dokuma, boya, baskı, iplik, örme, konfeksiyon gibi birbirinden farklı işleyişler gösteren ve izlenebilirliğin önem taşıdığı tekstil sektöründe Yalın Software ürünleriyle tüm süreçler ve çözümler birbiri ile entegre olur.” dedi.

Müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilen tüm süreçlerin yazılıma aktarılabildiğini kaydeden Gürtunca, sistemin her geçen gün kendini yenileyen yönüyle kullanıcılarının beklentilerini üst düzeyde sağladığını vurguladı. Yalın Software, olarak kurumsal süreç yönetimini ve profesyonel iş planlamasını çağın gerektirdiği teknolojiyle buluşturduklarını belirten Gürtunca, bu doğrultuda Ar-Ge faaliyetlerine önem verdiklerini ve uzman danışman kadroları ile müşteri beklentilerini karşıladıklarını söyledi.

 

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.