Trützschler Yeni Taraklama Makinesinde Sıra Dışı Veriler

Piyasaya sürülmesinden sadece birkaç ay sonra, yeni akıllı Trützschler taraklama makinesi TC 19i, önemli tekstil pazarlarında müşteri uygulamalarındaki performansını kanıtladı.

  01 Kasım 2020 07:40 Pazar
Trützschler Yeni Taraklama Makinesinde Sıra Dışı Veriler

Ocak ayındaki lansmanından bu yana satılan yüzlerce akıllı taraklama makinesi Piyasaya sürülmesinden sadece birkaç ay sonra, yeni akıllı Trützschler taraklama makinesi TC 19i, önemli tekstil pazarlarında müşteri uygulamalarındaki performansını kanıtladı. TC 19i, yeni tesislerde% 40'a kadar daha az iplik kusurları ve% 40'a kadar daha fazla üretimverileri sağladı.

Aynı zamanda TC 19i, tutarlı bir iplik kalitesi seviyesinde % 2'ye varan önemli hammadde tasarrufu deneyimledi. Ocak ayından bu yana satılan yüzlerce akıllı taraklama makinesi, Trützschler'in iplik üreticilerinin karşılaştığı en önemli zorluklardan bazılarına çözüm getirdiğini kanıtlıyor. Tutarlı kaliteyle üretim ve sahiplik maliyetini azaltmak.

Akıllı Fonksiyonlar Kaliteyi, Üretkenliği ve Hammadde Kullanımını İyileştirir

Bangladeş'teki Badsha Textiles Ltd. Genel Müdürü MD Moshiur Rahman, "Yeni akıllı taraklama tekniğiyle, çok az çabayla tutarlı bir şekilde yüksek kalite ve üretkenlik elde edebiliriz" dedi. Badsha Textiles Ltd., önde gelen bir tekstil şirketler grubu ve son teknoloji iplik fabrikalarında yüksek kaliteli taranmış, ring ve open-end ipliklerin üreticisidir.

Şirket, TC 19i'nin performansına ilişkin vaadlerini karşılaması için Trützschler'e güvendi ve kararından pişmanlık duymadı. Örneğin, pamuk ring ipliği üretiminde TC 19i, 90 kg / sa hızda iplik kusurlarında% 35 azalma sağladı. MD Moshiur Rahman şunları paylaştı: “Kaliteyi sağlamak için silindir ve garnitür arasındaki boşluk çok önemlidir. Geleneksel makinelerde, alabileceğimiz minimum boşluk 3/1000 ”idi. TC 19i 1/1000 ”elde etmeyi mümkün kılar. Bir kağıt parçasından daha ince olan bu tür dar taraklama aralıkları, özellikle pamuk işlemede maksimum kalite ve üretkenlik elde etmek için belirleyici faktördür.

Dahası, bu süreç tamamen otomatik hale geldi: “TC 19i'yi kullanmadan önce, kalifiye teknisyenlerin makineyi söktükten sonra boşluğu optimize etmesi gerekiyordu. Ama şimdi bu, yazılımın verimli ve hassas kullanımıyla gerçekleşiyor. Çalışan bir tarak makinesinde kalite ayarlamasının sağladığı faydalar daha önce hayal bile edilemezdi. Artık, TC 19i ile zahmetsizce yapılabilir ", dedi, MD Moshiur Rahman. Aynı zamanda yeni taraklama tekniği ,% 2'ye varan hammadde tasarrufu sağlar - bu da taraklama işleminde ekrana tek bir tıklamayla. MD Moshiur Rahman, "TC 19i ile çalışmadan önce ekibim taraklama işlemi kaynaklı atıkları düzenli olarak analiz ve bıçak ayarlamaları için epeyce zaman harcadı" dedi. Bu artık geçmişte kaldı: WASTE CONTROL özellikli TC 19i, taraklama işlemi kaynaklı telefi süreçte izler, öneride bulunur ve bıçağı otomatik olarak ayarlar.

TC 19i, İplik Kusurlarını Azaltıyor

TC 19i, Türkiye, Özbekistan, Pakistan ve Meksika gibi diğer önemli tekstil pazarlarında kalite, üretkenlik, hammadde tasarrufu ve işleme ve enerji verimliliği açısından benzer önemli avantajlar gösterdi. Türkiye'deki Ahmet Aslansoy Tekstil'in sahibi ve geri dönüştürülmüş elyaftan iplikler de dahil olmak üzere yüksek kaliteli pamuk ipliği üreticisi İbrahim Aslansoy, yeni TC 19i 'nin performansından çok memnun: “TC 19i'yi kurup test ettiğimizde, yaklaşık% 40'lık bir artan üretkenlikte, önceki makinelere kıyasla iplik kusurlarının önemli ölçüde azaldığını gördük. Sürekli hassas ve otomatik ayar fark yaratır! Türkiye'nin önde gelen karde ve penye iplik üreticisi Sireci Tekstil'de TC 19i de sözünü yerine getirdi. Sireci Operasyon Direktörü Faruk Alic, "Karde ring iplikte kaliteden neredeyse hiç taviz vermeden ve penye ring iplik üretiminde muazzam bir şekilde iyileştirilmiş kaliteden ödün vermeden üretimi yaklaşık % 40 artırabiliyoruz" dedi.

Dünya çapındaki sayısız yeni kurulumdan elde edilen veriler ve müşteri geri bildirimleri, müşterilerin TC 19i ile hammaddelerinden daha fazla değer yaratabileceklerini ve üretkenliği ve kaliteyi esnek bir şekilde artırabileceklerini göstermektedir. Ayrıca sonuçlar teknisyen, sıcaklık, kablo durumu veya üretim hızından bağımsızdır. Ekranda yalnızca birkaç tıklama yeterlidir ve akıllı taraklama işlemi ideal tarama aralığını otomatik ve kalıcı olarak ayarlar ve korur.

Gelişmiş Sensör Teknolojisi: T-GO Gap Optimizer

Trützschler’in küresel Ar-Ge departmanı direktörü Armin Leder, "Akıllı taraklama işleminin kaynağında T-GO boşluk optimize edicisi var" diyor. “T-CON sensör sistemimizle birlikte, tarağımızın çalışma sırasında ve değişen üretim koşullarında her zaman gerçek taraklama boşluğunu ayırt etmesi ve adaptasyonu sağlıyor. Bu, sürekli hassasiyeti garanti eder. Hiçbir rakip taraklama makinesi bunu başaramaz. TC 19i, son teknoloji iplik eğirme hazırlama işlemleri için ilk akıllı taraklama ve aynı zamanda ekonomik ve ekolojik bir çözümdür. "

Pakistan'ın önde gelen denim ipliği tedarikçisi Riaz Textile Mills'in Teknik Direktörü Sayın Zahid Ahmad

‘’ En son teknolojiye sahip üç iplik fabrikamız var ve tüm makinelerimizin her zaman ideal ayarlarla çalışmasını sağlıyoruz. Bu nedenle, iyileştirmeleri göstermenin TC 19i için büyük bir zorluk olacağını umuyordum. Bununla birlikte, TC 19i, iplik kusurlarını% 25-40 oranında azalttı ve daha az iyi elyaf kaybı yalarken neredeyse çift haneli bir üretim artışı sağladı. TC 19i testi geçti! ‘’

Türkiye'nin önde gelen ring ve OE iplik üreticilerinden Iskur Group Operasyon Direktörü Hakan Karagöl, ‘’ TC 19i'nin aynı zamanda daha iyi kalite sunarken iyi lif kaybını ve enerji tüketimini azaltması avantajlarını gözlemliyorum. Bunların hepsine, kendi kendini optimizasyon işlevleriyle çok kolay bir şekilde ulaşılabilir. ''


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.