Truetzschler Nonwoven Üretimleri İçin Yeni Merkez Açıyor

Truetzschler, nonwoven ürünlerinin teknolojik yeniliklerini ve bunlarla ilgili üretim süreçlerini yürütmek için nonwoven kumaşlara yönelik yeni müşteri ve teknoloji merkezini açıyor.

  09 Temmuz 2019 00:00 Salı
Truetzschler Nonwoven Üretimleri İçin Yeni Merkez Açıyor

Yaklaşık 3000 çalışanıyla dünyanın önde gelen tekstil makinaları üreticilerinden biri olan Truetzschler, iplik hazırlama süreci, nonwoven kumaş ve suni elyaf endüstrisi makineleri, tesisatlar ve aksesuarlar konusunda uzmanlaşmış bir şirket. 1888 yılında kurulan Truetzschler Grubu'nun başarısının kilit noktaları sürdürülebilir teknolojik yenilikler, makinelerinin kalitesi ve güçlü müşteriye odaklanmaktan geçiyor. Dolayısıyla, bu segmentteki yeni nonwoven üretimlerin müşteri ve teknoloji merkezindeki yatırımları bugünün teknoloji ve kalite liderliği konusundaki sağlam duruşunu geliştirmek için mantıklı bir seçim.

Truetzschler, nonwoven ürünlerinin teknolojik yeniliklerini ve bunlarla ilgili üretim süreçlerini yürütmek için nonwoven kumaşlara yönelik yeni müşteri ve teknoloji merkezini açıyor.Teknoloji merkezi, termobond ve spunlace ekipmanlarıyla bir satır içi tarama hattı ve endüstriyel çalışma genişliğinde bir spunlace-crosslapper hattı içeren iki adet komple üretim hattı sunuyor. Her iki hat da, son inovatif ürünlerin üretimini gerçekleştirmek için çok çeşitli varyasyon ve seçeneklere sahip.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.