CPM Yazılım ERP Çözümüyle KTM 2016’da

Türkiye’de 500’ün üzerinde sanayi, finans ve hizmet sektöründen kuruluşa yazılım mühendisliği hizmeti sunan CPM, ERP çözümüyle KTM 2016’da...

  25 Nisan 2016 09:00 Pazartesi
CPM Yazılım ERP Çözümüyle KTM 2016’da

Yazılım çözümlerini Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’ndaki (KTM 2016) ziyaretçilerinin beğenisine sunan  firma, sektörle kurumsal kaynakların aktif ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlıyor. Risk ve zaman kaybını hızla kontrol altına alabilen CPM’in ERP yazılımı ise, bir işletmenin sadece stok-cari-muhasebe çözümünü değil, tüm iş sürecini tek bir çatı altından yönetmesine imkan veriyor.

CPM Yazılım, Rotasını Doğu’ya Çevirdi

Orta Doğu açılımı için çalışmalara başlayan CPM Yazılım, bir milyar dolarlık yazılım ihracatının beklendiği İran pazarında yüzde 10’luk pazar payını hedefliyor. KOBİ ve büyük ölçekli işletmelere kurumsal kaynakların aktif ve verilmli yönetilmesini sağlayan ERP çözümleriyle kâr artışı sunan CPM Yazılım, İran ambargosunun kaldırılmasıyla birlikte rotayı Orta Doğu’ya çevirdi. İran pazarında yüzde 10’luk pazar payına ulaşmayı hedefleyen CPM yazılım, Türkiye’de kullandığı “Bölgesel Çözüm Ortaklığı” modelini Orta Doğu’da uygulamayı planlıyor. CPM, yazılımlarını İran’a uyumlu hale getirebilmek için ülkedeki bilişim şirketleriyle ilgili Ar-Ge çalışmalarına başladı.

“Deneyimimizi Orta Doğu Pazarı’na Taşımanın Zamanı Geldi”
Orta Doğu’ya açılım ile ilgili konuşan CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, “ERP çözümlerimizle Türk ekonomisine hizmet eder konuma yerleşerek bu alanda faaliyet gösteren diğer dünya yazılım şirketlerinden çok daha esnek ve entegre çözümler geliştirebildiğimizi ispat ettik. Şimdi bu deneyimi ve başarıyı komşularımıza ve gelecek vadeden Orta Doğu Pazarı’na taşımanın zamanı geldi.” dedi.

Yaklaşık 1 yıl önce CPM’in başarısının ve potansiyelinin farkına vararak şirketin yüzde 60’ını satın alan Palamut Group, CPM Yazılım’ın bölgesel bir yazılım devi haline gelmesini amaçlıyor. Recep Palamut CPM’in önündeki yeni dönem ile ilgili, “Türkiye’deki yöneticiler CPM’in ERP çözümleriyle işletmelerine kısa süre içinde yüzde 25’lere varan verimlilik ve kâr artışı sağladığını görünce çok etkilendi. Eminim yıllardır uluslararası yaptırımlar altında varolma savaşı veren İranlı şirketler de bu fırsatı değerlendirmek ve potansiyellerini daha iyi yönetmek isteyeceklerdir. CPM, İran’da KOBİ ve büyük ölçekli işletmere ivme kazandırabilir.” şeklinde konuştu.


 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.