Tekstil Laboratuvarlarında Ataç Makina İmzası

Türkiye’de tekstil başta olmak üzere kimya, otomotiv alanlarına yönelik laboratuvar makina ve aksamları üreten Ataç Makina, 1994’ten bu yana kaliteden ödün vermeden üretime devam ediyor.

  05 Eylül 2017 01:00 Salı
Tekstil Laboratuvarlarında Ataç Makina İmzası

Tekstil ve kimya sektörüne yönelik, özel makine tasarımı, kalite kontrol, proses belirleme amaçlı numune çalışmalarını işletme koşullarında test etmeye yönelik laboratuvar makine ve aksamlarını üreten bir Ataç Makina, 1994 yılından bu yana 150’den fazla makine ve cihaz ile müşterilerine hizmet veriyor. Yaptıkları projeler ve yatırımlar ile ön plana çıkan firma, üniversite, meslek yüksekokulları, meslek liseleri ve Türk tekstil sektörüne nitelikli eleman yetiştiren kuruluşlara desteğiyle de hizmet veriyor. Kuruluşundan bugüne kadar, sunduğu ürünlerin kalitesine, servis ve hizmet konusuna, müşteri memnuniyetine hassasiyet gösteren Ataç Makina, kaliteden ödün vermeden üretimini sürdürüyor. Firma, Türkiye’nin yanı sıra, ihracatı ile de dünyaya açılan ve aranılan bir marka konumunda ilerlemeye devam ediyor.

Türkiye’de laboratuvar makineleri konusunda lider üreticilerden biri olan Ataç Makina’nın çalışmaları konusunda yayın grubumuzun sorularını yanıtlayan Ataç Makina Yetkilisi Atakan Ataç, özellikle tekstil alanında gelişmeleri yakından takip ederek geliştirdikleri cihazların sektöre önemli avantajlar sağladığını kaydetti. Atakan Ataç şu değerlendirmeleri paylaştı: “Ataç Makina, tekstil başta olmak üzere kimya, otomotiv laboratuvar alanlarında faaliyet gösteriyor. Standart olarak yapılan 150 çeşitten fazla makinenin yanı sıra, müşteri istekleri üzerine özel olarak tasarlanan makinelerimiz de mevcut. Özellikle tekstil alanında olan gelişmeleri yakından takip edip bunlara uygun testlere daha çabuk netice verebilecek cihazlar üretiyoruz. Özellikle baskı, boya, kaplama üzerine geliştirmiş olduğumuz, patentli ürünlerimiz bulunuyor. Bu ürünleri de birçok ülkeye ihraç ediyoruz.”

Ar-Ge Çalışmaları Hız Kesmiyor

Ataç Makina’nın daima bir adım önde olma sebebinin, sahip oldukları üretim ve Ar-Ge anlayışından geldiğini ifade eden Ataç, 20’si mühendis ve tekniker olmak üzere 50’ye yakın personel ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Piyasaya sunacakları yeni makinelerin Ar-Ge aşamalarının bittiğini sözlerine ekleyen Atakan Ataç, “2018’de katılacağımız fuarlarda Ar-Ge çalışmalarını bitirdiğimiz bu makineleri sergileyeceğiz. Aynı zamanda mevcut makinelerimizde kullanıcıdan kaynaklanabilecek hataları minimum düzeye indirip makinelerin otomasyon sistemlerine ağırlık vereceğiz.” dedi. Müşterilerine satış hizmetlerinin yanı sıra teknik servis hizmetleri ile de çözüm ortaklığı sunan Ataç Makina, hizmet kalitesini garanti altına alan standartlarla çalışmalarını sürdürüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.