Teknolojiye ‘Terzi’ Bakışı: Matthys Group

Iplik, terbiye, halı hazırlama, taşıma ve paketleme makinaları üreten Matthys Group, bünyesindeki 3 firma ile öne çıkıyor.

  18 Mart 2013 22:13 Pazartesi
Teknolojiye ‘Terzi’ Bakışı: Matthys Group

Belçika- Desselgem merkezli Matths Group, ülkenin önemli Tekstil makinaları üreticileri arasında yer alıyor. Küresel çapta satış gerçekleştiren firma, Tekstil makinalarına terzi işçiliği getirmesiyle tanınıyor. Sektörde küresel bir oyuncu haline gelen Matths Group, ürün geliştirme, üretim ve ekipmanların montajını Avrupa’daki 4 farklı tesisinde gerçekleştiriyor.

 

Firmanın ürün gamında; büküm makinaları, kesme makinaları, dokuma kumaşlar ve nonwovenlar için ölçüm, yuvarlama ve katlama makinaları, kontrol, paketleme ve etiketleme makinaları, komple otomatik hazırlama hattı, nonwoven hatları için yardımcı ekipmanlar, taşıma ve lojistik çözümleri ile çözgü ve çağlık makinaları bulunuyor.

 

Mahhtys Group 3 firmayı çatısı altında bulunduruyor;Matthy NV, Evilo NV ve Shapes Subcontracting. 100 yıldan uzun bir geçmişe sahip olan Matthys NV, 1983 yılından bu yana tafting sektörü için çağlık ve aksesuar üretimi gerçekleştiriyor.1986 sonrasında makina gamına genişleten firma, kontrol masaları, rulo yapma üniteleri ve kumaş düzey dengeleyiciler (compensator) üretimine başladı. Firma 2003 yılında Evilo ile birlikte Mahhtys Group’u oluşturdu.

 

1927 yılında kurulan Evilo, ilk büküm makinasını 2. Dünya Savaşı’ndan 5 yıl sonra üretti. 80’lı ve 90’lı yıllarda otomatik sistemleri makinalarına uygulamaya başlayan firma 2003 yılında Matthys Group içinde yer alarak büyümesini sürdürdü. Evilo markalı 4 farklı tiple büküm makinası (Eurowinder, Ecowinder, Prowinder ve Contractwinder) iplikte çözümler sunuyor

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.