Stäubli Group’a Yeni CEO

Gerald Vogt Stäubli Group'un yeni CEO'su olarak Rolf Strebel'in yerine atandı.

  13 Ocak 2021 09:31 Çarşamba
Stäubli Group’a Yeni CEO

Endüstriyel ve mekatronik çözümlerde küresel bir lider olan Stäubli, yeni yıla yeni bir İcra Kurulu Başkanı ile başlıyor. Önceden Robotik Departmanının küresel işlerinden sorumlu olan Gerald Vogt, 1 Ocak 2021'de Rolf Strebel’in yerine CEO olarak göreve başladı

Gerald Vogt ile, şirketin kendi saflarından deneyimli bir yönetici, çok çeşitliliğe sahip ve büyüyen aile şirketinin yönetimini devralacak. 50 yaşındaki Fransız-Alman mühendis ve işletme ekonomisti, 2016 ortasından bu yana Grup Departman Müdürü olarak küresel anlamda Robotik işinden sorumlu iken aynı zamanda Grup Yönetiminin bir üyesidir.

Yves Serra Eski Ceo’ya Teşekkür Etti

Yönetim Kurulu Başkanı Yves Serra "Tüm Yönetim Kurulu ve Stäubli ailesi adına, bu vesileyle, Rolf Strebel'e Stäubli'ye 40 yılı aşkın süredir bağlılığı ve son 14 yıldır Stäubli Group CEO'su olarak yaptığı olağanüstü çalışmalar için teşekkür etmek isterim. Önümüzdeki zaman için kendisine başarılar diliyoruz "dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.