SING İstanbul Fuarı Eylül’de

Reklam endüstrisi ve dijital baskı sektörünün, iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze buluşması SIGN İstanbul olacak.

  19 Mart 2021 11:32 Cuma
SING İstanbul Fuarı Eylül’de

Tarsus Turkey tarafından 9-12 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan SIGN İstanbul Fuarı, milyarlarca dolar pazar hacmine sahip endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörüne 22. kez ev sahipliği yapacak. İstanbul’da gerçekleşecek organizasyon, bu alanda 24 ay sonra uluslararası ölçekli ilk yüz yüze ticaret buluşması olacak. Sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan SIGN İstanbul’da, dijital baskı makinelerinden serigrafi makinelerine, tekstil baskıdan lazer makinelerine, boyalardan promosyon ürünlerine, LED sistemlerinden endüstriyel reklam ürünlerine, 3D baskı teknolojilerinden görsel iletişim ve sergileme ekipmanlarına kadar tüm sektörel yenilikler bir arada sergilenecek.

SING Fuarı Ticaretin Adresi Olacak

Reklam endüstrisi ve dijital baskı sektöründe faaliyet gösteren yurt içi ve yurt dışından satın almacılar, küresel nedenlerden dolayı ertelenen ihtiyaçlarının büyük bir kısmını SIGN İstanbul 2021’de karşılamaya hazırlanırken, aralarında dünya markaları ve Türkiye’nin lider firmalarının da olduğu katılımcılar, kuracakları yeni bağlantılarla ticarette yeniden ivme kazanarak, işlerini büyütme imkanı bulacak.

“2019’da düzenlenen son fuarda yer alan firmaların yüzde 90’ı SIGN İstanbul’un yeni satın almacılara ulaşarak, iş bağlantıları kurmalarına olanak sağladığını, yüzde 86’sı organizasyonun iş ortakları ile bir araya gelerek ticaret yapmalarına imkan sağladığını, yüzde 83’ü ürünlerini sergilemek, yüzde 84’ü ise satış rakamlarını artırmak ve ticaret yapmak için en uygun platformun SIGN İstanbul olduğunu ifade etti” diyen Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Seda BOZKURT, 24 ay aradan sonra alanının ilk yüz yüze buluşması olacak SIGN İstanbul’un geride kalan 21 organizasyondaki gibi sektördeki tüm paydaşlar için yine eşsiz ticaret fırsatları sunacağını vurguladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.