Saurer Allma, CableCorder CC4’ü Tanıtacak

Saurer Allma, Almanya Hannover’da düzenlenecek olan Uluslararası Lastik Teknolojileri Fuarı’nda CableCorder CC4 kablo büküm makinesini sergileyecek

  12 Şubat 2016 11:00 Cuma
Saurer Allma, CableCorder CC4’ü Tanıtacak

Büküm alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden olan Saurer Allma, tekstil sektöründe yeni çözüm ve ürünler geliştirmeye devam ediyor. Saurer Allma, 16-18 Şubat tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Lastik Teknolojileri Fuarı’nda CableCorder CC4 kablo büküm makinesiyle yer alacak. Ödüllü CableCorder CC4, CableCorder C3’e yönelik enerji tasarruflu yükseltme paketi olarak sektöre kazandırıldı. CableCorder CC4 ile enerji, ekonomiklik ve ergonomi alanlarında E3 etiketine sahip kablolama makinesi, yüksek performans sağlıyor. CableCorder CC4 kord bezine ilişkin yüksek kalite taleplerine uyumluluğu bulunuyor.

CableCorder CC4’te Enerji Ekonomi, Ergonomi

Öncü teknolojisiyle CableCorder CC4 kablo büküm makinesi, kord bezi kablolama sürecinde yüzde 50’ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor. Ekonomiklik konusunda ise,  büküm makinesinin birçok avantajı bulunuyor. Düşük enerji maliyetlerinin yanında yüzde 50’ye kadar az iplik kırılmaları ve atık ısının azaltılmasıyla düşük havalandırma maliyetleri de üretim maliyetlerini ciddi ölçüde azaltarak makinenin verimini artırıyor. Gürültü emisyonundaki azalma ise, makinenin basit ve etkin kullanımından kaynaklanıyor. CableCorder CC4 kablo büküm makinesi, iplik ve bobin kalitesiyle birlikte optimum koşullarda üst düzey değer yaratıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.