Rotasyon Baskıda Düşük Maliyet, Yüksek Performans

SPGPrints, düşük maliyetli ve yüksek performanslı rotasyon film ve dijital tekstil baskı çözümlerini tanıtıyor.

  12 Mayıs 2017 01:00 Cuma
Rotasyon Baskıda Düşük Maliyet, Yüksek Performans

SPGPrints, tekstil baskı için sunduğu yeniden kullanılabilir rotasyon film baskısı çözümlerini Indo Intertex 2017'de sunacak. SPGPrints, müşterilerine iş akışındaki her adımı kapsayan çözümlerle tamamen kontrol edilebilir verimli bir rotasyon film süreci sunuyor.

Nikel elektroform NovaScreen® ve RandomScreen® filmleri, daha hızlı baskının yanı sıra yapıştırma transferini nispeten daha düşük sıkma baskılarıyla yapıyor ve bu da gelişmiş bir yapıştırma verimi sağlıyor. İnç başına örgü sayısında 135'ten 245'e kadar mevcut olan NovaScreen®, sahip olduğu örgü ve delik şekli sayesinde yüksek çözünürlüğü, yüksek açık alanla birleştiriyor.

Çevreye Duyarlı Teknolojiler

RandomScreen®, çarpışan desenlerin yol açabileceği muareyi ortadan kaldıran düzensiz bir delik dağılımına sahiptir. 125 örgü ve 79µm delik boyutuyla, özellikle pigment baskısı yaparken yapıştırma tasarrufuna katkıda bulunuyor.

NovaScreen® ve RandomScreen® filmleri sahip oldukları sağlamlık sayesinde, hızlı üretim, taşıma ve birden çok yeniden işleme döngü hızlarının yarattığı zorlukların üstesinden gelmektedir. Aşındırıcı kimyasal içermeyen yeni su bazlı sıyırma teknolojileri, SPGPrints'in filmlerinin ömrünü uzatabilir ve sıyırma işleminin daha düşük riskle ve çevreye duyarlı bir şekilde yapılmasını sağlar.

SPGPrints ayrıca, hızlı rotasyon film preparasyonu için dijital imgeleme çözümleri de sunuyor. Sahip olduğu çok ışıklı diyot teknolojisi ile SPGPrints smart LEX 7043 doğrudan lazer ışıklama sistemi; uzun ömürlü kullanım, enerjinin ekonomik kullanımı ve yüksek verimlilik ile 2540dpi'ya kadar çözünürlükleri bir araya getiriyor. Sezgisel bir Smart-GUI kullanan smartLEX 7043, filmleri 300mm ile 3500mm uzunluğunda ve döngüleri 12 dakika gibi kısa bir sürede ışıklandırıyor.

SPGPrints’in sunduğu özellikler arasında yüksek verimlilik, yıllık 13 milyon metre tül yazma kabiliyetine sahip sabit sıralı PIKE® baskı makinesi ile yıllık 2 milyon metre tüle kadar çıktı sağlayan baskı başlığı JAVELIN® de bulunuyor.

Her iki baskı makinesi de SPGPrints’in Archer® teknolojisini kullanıyor. Substrattan 4mm uzak olan nozullarla, daha geniş bir çeşitliliğe sahip substratlar kullanılabiliyor ve yazıcı kafasının zarar görme olasılığı düşürülebiliyor. Sadece altı renk kullanan Archer teknolojisi, diğer dijital tekstil baskı çözümlerinin HD-gamından daha geniş bir gam sunar. Buna ek olarak, SPGPrints’in 'Archer Print Head Program (Archer Yazıcı Kafası Programı)', akredite mürekkeplerin kullanımıyla birlikte baskı kafalarına iki buçuk yıllık bir garanti sağlıyor.

SPGPrints, sunduğu dünya çapında hizmet, destek ve uygulama uzmanlığı ile müşterilerine ideal bir ortaklık sunuyor.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.