Roland DG, Yeni Mürekkeplerini Tanıttı

Roland DG, geniş format boya süblimasyon yazıcıları olan T exart XT-640 ve RT-640 için formüle edilmiş floresan mürekkeplerini tanıttı.

  01 Temmuz 2016 09:00 Cuma
Roland DG, Yeni Mürekkeplerini Tanıttı

Boya süblimasyon transfer baskı için özel olarak geliştirilmiş Texart yazıcılar; spor, hazır giyim, bez tabelalar, promosyon ürünler ve çok daha fazlası için yüksek baskı kalitesi ve verimlilik sunuyor. Yeni mürekkepler, floresan pembe (Fp) ve sarı (Fy), yüzlerce canlı floresan tonları üretmek için Roland DG’nin Texart işlem mürekkep renkleri ile kombinlenebiliyor. Tescilli Roland DG Flor Renk Kütüphanesi renk örneği paleti, renk özelleştirme ve kullanım kolaylığı adına Adobe® Illustrator® ve CorelDRAW® için kurulabiliyor. Roland DG, floresan mürekkep kullanarak oluşturulan çok sayıdaki örnek tekstil uygulamalarını, ilk kez Drupa 2016’da sergiledi.

Roland DG Dijital Baskı Pazar Geliştirme Bölümü Başkanı Yuko Maeda, yeni floresan mürekkebin 2016 yılı temmuz ayı ortasında, ErgoSoft Roland Edition RIP yazılım ile Texart XT-640 ve RT-640 yazıcılar için CMYKOrViFpFy’nın bir konfigürasyonunda mevcut olacağını belirtti. Yuko Maeda konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Tekstil dekorasyonun büyüyen alanında müşteriye özel ve küçük parti üretimler için artan bir talep var. Flor mürekkep eklenmesi sadece Texart yazıcılarımızın çok yönlülüğünü artırmakla kalmayacak, aynı zamanda tekstil baskı olanaklarını, spor ve moda giyim sektöründeki kullanıcılarımız başta olmak üzere tüm kullanıcılarımız için büyük ölçüde genişleteceğine inanıyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.