Retech’ten Mevcut Ürünlere Güncelleme

Retech, şimdi de mevcut ekipmanlarına bir Retro-fit aparat veya ürün güncellemesi sunarken, Şangay’da gerçekleşen Itma Asia etkinliğinde ısı transmiterini de duyurdu.

  04 Aralık 2018 00:00 Salı
Retech’ten Mevcut Ürünlere Güncelleme

Retech, 40 yılı aşkın bir süredir, dünya çapındaki müşterilerimize katma değer yaratmak için başta termal ve mekanik arıtma alanlarında sentetik filamentlerin işlenmesi için bileşenler, tesisatlar geliştiriyor ve üretiyor.

Retech’in termal ve mekanik arıtımının arkasında büyük miktarda teknik yeterlilik yatıyor. Mekanik işlem ise çok çeşitli işlem hızlarından başlayarak daha geniş bir yelpazeden, son ürünün mükemmel işlevi ve üstün kalitesi için hayati önem taşıyan çok çeşitli kaplama tabakalarından oluşuyor.

Mevcut Ekipmanlara Retro-fit Aparat

Retech mevcut ekipmanlarına bir Retro-fit aparatla veya güncellemeyle birlikte, tek başına ya da komple bir ekipman olarak çözümler sunuyor.

Kendi alanında tekstil endüstrisinin önde gelen küresel ortağı olarak, Retech İsviçre, endüstri ve diğer alanlardaki önemli avantajları, kullanılan bileşenlerin ve tesislerin araştırma ve geliştirme dünyasındaki uzun yıllara dayanan deneyimleriyle mümkün.

Yeni Nesil Isı Transmiteri

Retech, 16 Ekim’de Şanghay’da gerçekleşen basın konferansında yeni nesil ısı transmiterini de duyurdu. Retech’in bu ürünü tam çekilmiş iplik üretiminde 6000 m/dk hızında ve 250 dereceye varan ısıya ulaşabiliyor ve yüksek kararlılık sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.