Mutoh, Dijital Geniş Format Yazıcılarını Tanıtıyor

Dünyanın önemli dijital geniş format baskı makinesi üreticilerinden Mutoh, yenilikçi dijital baskı çözümlerini Drupa 2016’da tanıtacak.

  06 Mayıs 2016 09:00 Cuma
Mutoh, Dijital Geniş Format Yazıcılarını Tanıtıyor

Dünyanın önemli dijital geniş format baskı makinesi üreticilerinden Mutoh, 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında Düsseldorf’ta düzenlenecek olan Drupa 2016 fuarında dijital baskı çözümleri için  yeni ürün yelpazesini tanıtacak.

Première - ValueJet 1638UH Hybrid LED UV Baskı Makinesi

Artırılmış hız için çift kademeli kafa kurulum özelliğine ve azaltılmış bakım süresi için iki LED UV lambasına sahip ValueJet 1638UH 64” (165 cm) geniş hybrid LED UV baskı makinesi, ısı duyarlı yüzeyler dahil birçok ç sert ve esnek malzemeye baskı yapabiliyor.  1440 x 1440 dpi baskı çözünürlükleri sunan yazıcı, kısa görüş mesafeleri için yüksek kaliteli grafikler üretmek üzere Mutoh'un VOC içermeyen LED UV CMYK beyaz ve vernik mürekkeplerini kullanıyor.  Bu yeni nesil yazıcının uygulama imkanları, paketleme tasarımları, özelleştirilmiş iç mekan dekorasyonu, ticari fuar grafikleri  gibi kısa görüntüleme mesafeleri için yüksek kaliteli grafikleri kapsıyor.

 

ValueJet 426UF Desktop LED UV Baskı Makinesi

Avrupa Dijital Baskı Birliği tarafından 2015 yılında “En İyi Çok Amaçlı Baskı Makinesi” ödülüne layık görülen ValueJet VJ-426UF, 6-renk (CMYK, Beyaz, Vernik) A3+ flatbed LED UV baskı makinesi, 7 cm kalınlığa kadar katı malzemelerin ve nesnelerin üzerine direkt tam renk baskı imkanı sunuyor.

Baskı makinesi, kalem, telefon kılıfı, golf topları, paketleme prototipleri, ödüller, özel endüstriyel ürünler, etiketler, işaretler gibi kişisel hediyeliklerde kullanılmak üzere tasarlandı.

ValueJet X Serisi Sign & Display Baskı Makineleri

ValueJet 1638X (64”–162 cm)&2638X (102”– 260 cm) baskı makineleri ise sign&display uygulamaları için geliştirilmiş ve iki adet yüksek performanslı mikro piezo başlık ile donatılmış. Mutoh’un endüstri lideri Intelligent Interweaving (i²) ve DropMaster baskı teknolojisinin yanı sıra profesyonel RIP yazılımını entegre eden VJ-1638X & VJ-2638X, sign&display piyasasında benzersiz baskı kalitesi ve en yüksek seviyede baskı otomasyonu sunuyor. Vinil ya da banner üzerine baskı fark etmeksizin, her iki baskı makinesi de 720x720 dpi ile 36 m²/h (VJ-1638X) ve 39.0 m²/h (VJ-2638X)’e kadar üretim hızına ulaşmak için Mutoh Eco Ultra ya da Universal Mild Solvent (UMS) mürekkepleri ile kullanılabiliyor.

ValueJet 1938TX Direkt Tekstil Baskı Makinesi

75" (1910 mm) geniş çift kademeli başlıklı bir makine olan VJ-1938TX baskı makinesi; konfeksiyon, döşemelik kumaş, moda, mayo, iç mekan dekorasyon kumaşları, ev tekstili, bayraklar vb. ürünlerin dijital üretimi için tasarlandı. 40 m2/saat’e kadar yüksek kalite üretim baskı hızına sahip olan baskı makinesi, sofistike yeni tasarımlanmış kumaş beslemesi, ön ve arka germe, 100 kg’a kadar ağırlıklar için motorize bir take-up sistemine sahip.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.