Monna Lisa Evo Tre 8 + 8’de Aynı Anda İki Farklı Mürekkep Türü

Tekstil baskı dünyası Monna Lisa Evo Tre 8 + 8 yazıcı ile bambaşka bir noktaya evriliyor. Bu yeni yeni yazıcıya, eş zamanlı olarak iki farklı mürekkep türü yüklenebiliyor.

  08 Kasım 2018 01:00 Perşembe
Monna Lisa Evo Tre 8 + 8’de Aynı Anda İki Farklı Mürekkep Türü
Epson, endüstriyel ölçekli baskı makinesi Mona Lisa Evo Tre 8 + 8 ile işletmelere dijital çözüm sunmaya devam ediyor. Bu yeni yazıcı, aynı anda iki farklı mürekkep çeşidinin işlenmesine olanak veriyor. Mona Lisa Evo Tre 8 + 8’in üreticiler için sağladığı en büyük esnekliklerden biri, eş zamanlı yükleme özelliği. Firma yetkilileri, ayrıca bu baskı makinesinin ana çalışma prensiplerini güvenilirlik, kalite ve sürdürülebilirlik olduğunu vurguluyorlar. Son teknoloji eseri dijital baskı makinesi ile herhangi bir sipariş talebinin en hızlı ve kaliteli şekilde müşterilere ulaştırılabildiği ifade ediliyor. Ayrıca, makineye farklı mürekkep türlerini yükleyebilmek, mürekkep setini değiştirmek zorunda kalmadan farklı tipteki kumaşlara baskı yapabilme imkanını sağlamakta. Harici hazneye ise çift mürekkep seti, asit mürekkepleri ve sekiz reaktif mürekkep yüklenebilmekte. Epson Europe DTF Satış ve Pazarlama Direktörü EMEAR ve Americas, Giovanni Pizzamiglio, Mona Lisa Evo Tre 8 + 8 ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Dijital tekstil baskısında, bugün kazanan şirket, düşük yatırım ve maksimum çok yönlülük sunan bir şirkettir. İki farklı mürekkep tipinin aynı makinede birleştirilmesi, daha iyi bir performans elde etmenizi ve müşteri taleplerine hemen cevap verebilmenizi sağlar. Bu aynı zamanda daha az alan ve yatırım gerektiren iki makineye sahip olmak gibidir.’

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.